Mama ti kaže da si san svake tašte a ti i dalje sam: 8 tipova muškaraca od kojih žene beže, a evo i zašto

Da li ste se ikada zapitali zašto nemate uspeha sa ženama i šta ih to tera od vas?

Neke žene može privući određeni tip muškarca, dok će druge od istog tog pobeći glavom bez obzira, posebno u ranim fazama veze, kada se oba partnera još uvek upoznaju. Predstavljamo vam osam tipova muškaraca od kojih žene konstantno beže.

Ukoliko pak pronađete sebe u nekom od ovih tipova, ne brinite, neke stvari se lako mogu promeniti. Moramo da naglasimo da nikada zbog druge osobe ne treba da promenite svoju celokupnu ličnost, ali je poželjno napraviti kompromis i otarasiti se ružnih navika koje smetaju većem broju ljudi.

8. Mizoginist

reklame

Ovaj tip muškarca definitivno ne krije svoju ogorčenost prema ženskom polu. Kada je na sastanku, on jednostavno odiše negativnošću prema svojoj partnerki i čitavom ženskom polu, svojim nevaspitanjem i uvredljivim komentarima. Neprivlačan je 100 % i često se sastanak završi i pre nego što je počeo. Budimo realni, koja bi žena bila u vezi sa nekim ko je nipodaštava i vređa sve aspekte njenog života? Ukoliko prepoznajete deo sebe u ovoj osobini, morate pogledati malo dublje u sebe i saznati zašto se osećate tako prema ženama. Mizoginija u većini slučajeva više govori o muškarcu nego o ženama. Koji god da je razlog, morate savladati ovu negativnu osobinu i promeniti svoj stav, ukoliko želite da pronađete partnerku sa kojom ćete provesti život.

7. Čovek koji je pun sebe

Ovaj lik je pun osuda. Verovatno ne puši i ne pije alkohol i gazirana pića, i koristi svaku priliku da kaže i drugima da moraju tako da se ponašaju i ovde računa o sebi i koliko su sve te stvari nezdrave. Tokom prvog sastanka sa ženom, on će joj verovatno držati predavanje o svemu tome, a reći će joj i da ne treba da pije vino ili naruči desert, jer kome trebaju sve te kalorije. On je neprivlačan jer niko ne voli da bude osuđivan, posebno ako je na sastanku. Ta osobina veoma iritira ljude i deluje nevaspitano, ali ukoliko ste takva osoba, možda je bolje da sačekate da veza malo poodmakne i onda pokušate da menjate osobu i njihove navike.

Mama ti kaže da si san svake tašte a ti i dalje sam: 8 tipova muškaraca od kojih žene beže, a evo i zašto

6. Svađalica

Ovaj tip muškarca svaku konverzaciju pretvara u raspravu. Kada izvede ženu, ona se sa njim na sastanku oseća kao da je na raspravi ili debati, i uopšte ne provodi vreme prijatno kako bi to trebalo da bude. Dok on sprovodi svoje genijalne ideje u delo i drži monolog, žena će se osećati kao da mora da se brani, što nikako ne valja. Ovaj tip je veoma neprivlačan jer sastanak mora biti prijatno iskustvo, ali ako se žena brani čitavo vreme, ona nikako neće uživati niti će pristati da se ponovo vidi sa njim. Taj sastanak će biti stresna situacija, pa samo razmislite da li želite da se neko pored vas tako oseća. Ukoliko pronalazite sebe u ovom opisu, sve što treba da uradite je da se opustite. Muškarci upadaju u rasprave tokom svakog razgovora jer su i sami pomalo nervozni i ne znaju šta da kažu. Ukoliko vam je lakše, pre sastanka možete razmisliti koje bi bile dobre teme za razgovor i koja biste pitanja mogli da joj postavite – na taj način ćete izbeći neprijatnu tišinu ili vreme za monolog.

5. Škrtica

Ovaj tip muškarca pozove ženu na večeru i onda joj suptilno nagovesti da treba da podele trošak. Nikada ne troši novac na ženu niti joj kupuje cveće, a po pravilu uvek bira najjeftinije vino. Pored ovakvog muškarca žena se neće osetiti prijatno, jer će joj delovati kao da je ona ogromni teret za njegov budžet. Veoma je neprivlačan je prvih nekoliko sastanaka treba biti opušteno, odnosno reči štednja i budžet se ne smeju pominjati. Ako tokom prvog sastanka žena dobije ideju u glavi da će pored vas čitav život morati da štedi svaki dinar, nećete imati puno sreće. Naravno, ne treba ni da se rasipate ni tokom večere niti prilikom kupovine poklona. Ukoliko sebe pronalazite u ovome, morate malo da se opustite kada se udvarate jednoj dami. Jedan buket cveća i večera u restoranu nisu ogroman trošak, ali će se dama pored vas osetiti posebno.

loading...