MAČKE IPAK VIŠE VOLE DAME: Kakva je to tajna veza između žena i mačaka?

0
150
MAČKE IPAK VIŠE VOLE DAME: Kakva je to tajna veza između žena i mačaka?
loading...

Prema istraživanju, mačke više uživaju u ženskom društvu nego u društvu muškaraca.

Pitate se zašto mačke više vole žene? Otkrijte u nastavku!

Žene imaju nežniji glas

Ženski glas, za razliku od glasa muškog pola, zvuči nežnije. Pa, baš kao što deca reaguju bolje na nežniji ton glasa, tako je i kod mačaka. One uživaju da slušaju svoje vlasnice dok govore, i mačke lakše „komuniciraju“ sa ženama kada im nešto treba.

Ruke i dodir

Generalno žene imaju nežnije ruke od muškaraca. Ako žene vode računa o tome kako dodiruju mačku, verovatno će stvoriti posebnu vezu sa njom.

Majčinski instinkt

Žene imaju prirodno urođeni majčinski instinkt. One brinu o svojoj deci na poseban način, a isto tako se ophode prema mačkama. Najvažnija potreba svakoga ljubimca je da bude nahranjen, a ako se mačka nalazi u porodici, žena će je najverovatnije hraniti i tako zadobiti njenu naklonost. Takođe, ženska sposobnost za brigu i ljubav prema mački podsetiće ljubimca na brigu koju je primao od vlastite majke.

Pročitajte i  Ako ste se ikad upitale kako im uspeva: 8 malih tajni žena kojima sve polazi za rukom u životu

Slične osobine

Pas je čovekov najbolji prijatelj. On prati svog vlasnika, hoda i trči sa njim, a mačke su više vezane za svoju imovinu. Mačke stalno žele da budu čiste i uredne, a to podseća na ženske osobine.

Više interakcija

Mačke imaju tendenciju da biraju žene jer one provode više vremena sa njima. Što više pažnje dobiju od neke osobe, to su im sklonije. Kao i u ljudskim odnosima, što se više posvetite vašoj mački, većom ljubavlju će vam uzvratiti.

zenskimagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.