LJUBAVNICE PO HOROSKOPU: U kom znaku se rađaju hladne i misteriozne, a u kojem fatalne ljubavnice koje razaraju život i brak
Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra 2017

Žene ljubavnice u horoskopu. Pogledajte šta horoskop može reći o ženama koje se nađu u poziciji ljubavnice i šta možete očekivati od njih.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače ume da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Jednom kad se uzbudi, ona je razbesnela tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Mars, planeta koja podstiče erotiku ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do poslednjeg daha. Krote se nežnošću ali i autoritetom – piše Opušteno.

Bik

Predstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje erotske antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge… Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu. Uvek će izgledati izuzetno zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja (i u vidu skupih poklona, čime kvari opšti utisak jer ostavlja utisak da naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila!).

reklame

Da li ste PSIHOPATA: Ako posedujete ove osobine, verovatno ste opasna osoba

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj, uvek gleda ispred sebe, uvek željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Kako bi bilo divno da može da vodi ljubav na dva mesta u isto vreme! Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i biseksualna jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

Zbog njih muškarci ne obraćaju pažnju na tebe: ORBITIRAJUĆE DEVOJKE ti kradu svakog frajera ispred nosa

Rak

Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Meseca. Spada među najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih osećaja. Erotična i strastvena ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izađe iz svoje ljušture. Muškarac mora da je ohrabri na najsuptilniji način dok se njena mašta ne oslobodi njenih inhibicija. Jedan pogrešan gest i ona će se povuci u sebe. Ako joj on nađe “žicu” ona postaje čudesna ljubavnica koja zna da opčini muškarca koga voli. Užitak koji oseća kada joj popuste kočnice oduševiće svakog muškarca.

loading...