Ljubavni ultimatumi

Ljubavni ultimatumi: Stvari kojima nikada ne smeš pretiti jer sve to vodi samo do raskida i nevolja.

 

Mnoge žene se pokušavaju voditi onime što su naučile u detinjstvu. Njegovi su drugovi bili tu puno pre tebe, a ako nastaviš za zabranama, oni su jedino što će ostati u njegovom životu.

reklame

Kada u vezi ne dobijamo ono što želimo, ponekad se okrećemo onom najgorem: Postavljanje ultimatuma je detinjasto, opasno za vezu i potpuno pogrešan način komunikacije. Evo nekih stvari koje nikada ne smeš uslovljavati:

ljubav (13)

Prsten ili raskid

Jennifer Aniston davnih je dana ucenila Brada Pitta: Ako je ne oženi, ona će raskinuti sa njim. Bred je pokleknuo, Jennifer je dobila ono što je htela, ali svi znamo koliko je bračna sreća potrajala. Forsiranje stvari kao što je brak nikada nije dobro, jer će partner uvek znati da nije u sve ušao svojom voljom.

ljubav (12)

Pospremi za sobom ili…

Mnoge žene se pokušavaju voditi onime što su naučile u detinjstvu. Kada smo mali, mame nam prete:

“Ako ne pospremiš za sobom, ja ću prestati pospremati za tobom pa ćemo videti ko će duže izdržati”. Iako funkcioniše dok smo klinci, ovakve pretnje ne postižu željene rezultate u odrasloj dobi. Muškarac kojem zapretiš prestankom spremanja, nastaviće sa istim ponašanjem jer mu je vrlo verovatno sveedno.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.