JARAC

Mesec septembar će za vas i vašeg emotivnog partnera biti poprilično turbulentan. Iako ste se do sada odlično slagali i razgovorom dolazili do rešenja svakog problema, u ovom periodu neće biti takva situacija. Razmišljanje vaše voljene osobe će biti potpuno drugačije od vašeg što će izazvati nesuglasice i poneku burnu reakciju u vašem odnosu. Najbolje je da iako se nađete u situaciji da vam se mišljenja ne poklapaju, ne ulazite u dalju raspravu. Do kraja meseca će vas odnos biti kao i pre. Slobodne Jarčeve očekuju novi emotivni momenti, budite strpljivi ali i hrabri!

Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca
Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca

VODOLIJA

Planovi na ljubavnom polju će biti baš onakvi kakvim ste ih i zamislili. Ukoliko ste zauzeti, emotivni partner će biti uz vas, pružaće vam podršku, biti vaša desna ruka, ali i partner za šetnju, kao i drug za smeh i zabavu. I dalje će vam pokazivati zaljubljenost i to koliko je očaran vama. Potrudite se voljenu osobu udostojite istih, ili makar sličnih osećanja i emocija. Naravno, ako to zaista osećate i mislite. Slobodne Vodolije će uživati u provodu, druženju, flertovanju. Međutim, osoba iz vašeg okruženja će vam se kradom uvući pod kožu.

RIBE

reklame

Ukoliko imate bilo kakvih problema i nesuglasica sa voljenom osobom, prva polovina meseca je idealna da to rešite. Iako već neko vreme odlažete da sa emotivnim partnerom otvoreno porazgovarate o svim turbulencijama koje su zahvatile vaš ljubavni odnos, sada će sve izaći na videlo i nećete imati kud. Suočite se sa problemima koji vas koče kako biste u drugoj polovini meseca maksimalno uživali u vašoj vezi ili braku. Slobodne Ribe očekuje uzbudljiva ljubavna priča, nemojte da je propustite.

loading...