VAGA

Kada je u pitanju ljubav, deveti mesec svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka donosi uzbudljive dane. Zauzete Vage će sa voljenom osobom putovati, istražiti nove predele i običaje. Svakodnevno ćete svog partnera nasmejati do suza, kao i on vas, što će vašu vezu samo ojačati. Ne obazirite se na loše i negativne komentare iz okoline, oni će uvek pričati. Držite se zajedno i uživajte što više. Ukoliko ste slobodni, ovaj mesec je idealan da konačno priđete osobi koju već dugo simpatišete. Ne postoji pravi trenutak, zato samo napred!

Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca
Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca

ŠKORPIJA

Škorpije koje su u vezi ili braku će pokušati da sve neprijatnosti u partnerskom odnosu svedu na minimum. Potrudite se da rasprave, svađe, sukobe i tenziju što više izbegavate. U drugoj polovini meseca, vaša komunikacija će se znatno poboljšati, ali nemojte da vas to prevari, vaš odnos će i dalje ostati klimav. Više vremena provedite sa voljenom osobom i na taj način poboljšate vašu vezu ili brak. Slobodne Škorpije će u septembru imati novu šansu za ulazak u emotivnu vezu, međutim to se neće desiti jer sve što njih zanima jesu provod i druženje.

STRELAC

reklame

Mesec septembar vam donosi veliko razočaranje – i to u prijatelje. Osobe koje ste do skoro smatrali bliskim, dovešće vas u nezgodnu situaciju. Tada ćete morati da birate između njih i drugih bitnih stvari u vašem životu, što svakako niste želeli. Međutim, vaš emotivni partner će vam u ovom trenutku biti velika podrška i vetar u leđa, zato ćete hrabro i bez dvoumljenja doneti odluku. Ukoliko niste u braku ili vezi, osoba iz prošlosti će zakucati na vaša vrata. Dobro razmislite da li želite sa njom ponovo da stupite u kontakt.

loading...