RAK

Rakovi koje su u braku ili vezi će u ovom periodu biti maksimalno fokusirani na rešavanje svih ljubavnih problema, kako bi u potpunosti uživali sa partnerom. Vaša veza nije turbulentna, ali postoje neke sitnice koje utiču na nju. Dugi razgovori, konstantna preispitivanja i nalaženje rešenja je ono što će vašu vezu znatno poboljšati i ojačati. Sve ovo ćete uraditi u dogovoru sa voljenom osobom i zajedničkim snagama ćete vezu podići na viši nivo. Slobodni Rakovi će ovog meseca dobiti poziv od osobe iz prošlosti koja će ih ponovo zainteresovati.

Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca
Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca

LAV

Ukoliko ste do sada imali dilemu ili nerazjašnjeno pitanje koje vas je nedeljama mučilo, u ovom mesecu ćete sve rešiti. Konačno ćete skupiti hrabrosti da otvoreno govorite o temama koje vas tište, i potpuno iskreno ćete pitati emotivnog partnera ono u šta ste sumnjali. Tada ćete shvatiti da ste sami sebi napravili dramu, jer ništa od onoga što ste zamislili u vašoj glavi nije istina. Slobodni pripadnici ovog znaka zaljubiće se do ušiju i ceo mesec će provesti na sedmom oblaku. Uživaćete maksimalno.

DEVICA

reklame

U devetom mesecu će kod Devica vladati dobro raspoloženje, čime će i svog emotivnog partnera oboriti s nogu. Bićete veoma harizmatični, kreativni, druželjubivi i pozitivni i kao takvi ćete uvek stvarati osmeh na licu vaše voljene osobe. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, uživaćete u svakom trenutku i to će vam neizmerno prijati. Međutim, postoji i jedan problem. Divnim raspoloženjem i fantastičnom harizmom ćete privući i druge osobe, što vašem partneru neće prijati. Slobodne Device će se okrenuti flertovanju i druženju.

loading...