Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca
Ljubavni horoskop za septembar 2019: Lav na sedmom nebu, uzbudljiv period za Ribu, osoba iz prošlosti se mota oko Strelca

Ljubavni horoskop za oktobar 2018:  Oktobar 2018. godine je intenzivan na emotivnom polju, što je specifično za Škorpije. Ipak, uz to mogli biste da nađete unutrašnju snagu koja vam je potrebna kako bi se posvetili teškim ili osetljivim stvarima, možda i tabuima i moć koja nam omogućuje da raskinemo loše veze u svom životu, ako nam ne donose više ništa dobrog, piše tarot-horoskop.com.

OVAN

Ljubavne veze Ovna tokom oktobra 2018. godine su intenzivne, ponekad i ekstremne. Može doći do raskida, pomirenja ili raščišćavanja stvari koje su ostale nerazrešene. Mogu se dogoditi fatalne privlačnosti i vruće veze i afere. Za one koji nisu u vezi ovo je povoljan mesec za obnovu stare ljubavi ili za veze na kratke staze. Venera, vladar veza Ovna, 5. oktobra kreće retrogradno, u 8. kući Ovna, kući seksualnosti, osećanja i intimnosti. Glavne teme ovog meseca su teme obostranog poverenja, odanosti, vernosti ili prevare i sklada. Može biti spletkarenja, ali i prilike za novi početak, veridbu i slično.U kući partnerstva Ovna imamo Mlad Mjesec 9. oktobra. Tu se nalazi i Sunce, do 23. oktobra. Zatim, vladar ljubavi Ovna ulazi u 8. kuću Ovna i pridružuje se Veneri, Merkuru i Jupiteru. Imaćete priliku za konstruktivne razgovore s boljom polovinom i osveženje odnosa novim pogledom na stvari, odlukom o zajedničkom životu ili ulaganju u zajednički cilj. Ne samo da ćete se povezati više emotivno i intelektualno, nego ćete imati priliku da više uživate u zajedničkom druženju. Ako ste u vezi koja ne funkcioniše najbolje i krize su česte, očekujte oko 24. oktobra probleme, jer tada je pun Mesec u 8. kući Ovna.

Ljubavni horoskop za oktobar 2018

BIK

Kuća partnerstva i braka Bika puna je planeta tokom oktobra 2018. godine. To je sedma kuća i aktiviraju je Venera, Jupiter, Merkur (od 10. oktobra) i Sunce (od 23. oktobra). Imate o čemu da razmišljate. Venera, vladar Bika, je retrogradna od 5. oktobra, u kući partnerstva i braka i ponovo na videlo donosi stare probleme koji se sada moraju razrešiti. U ovom periodu nikako nemojte donositi konačne odluke. Uprkos nemiru, posesivnosti ili nepoverenju, što je deo rutine tokom oktobra, i dalje je potrebno razgovarati. Sada možete razgovarati o osetljivijim pitanjima ili nekim starijim problemima koje ste potisnuli ili o kojima ste izbegavali razgovore, jer razgovori mogu doneti novu nadu. Na sreću, drugi deo oktobra povoljan je za obnovu odnosa i donosi Bikovima emotivnu stabilnost u ljubavnom životu. A Bikovi koji nisu u vezi mogu se naći u osetljivim i škakljivim situacijama s kakvima se do sada nisu susretali. Možda se ludo zaljubite i sanjarenja o braku preplave vaš dan, ali osoba o kojoj maštate nije u istom filmu ili se može dogoditi da se nađete u avanturi i ne pomišljate na nešto ozbiljno, ali je druga osoba spremna da brzo kaže da. Bili u braku ili ne, porodica može imati pozitivan uticaj na vas. Roditelji ili starije osobe iz porodice mogu biti dobra moralna podrška i dati vam vredan savet iz ličnog iskustva.

reklame

BLIZANCI

Kada se radi o ljubavi izbirljivi ste već neko vreme, možda vam je i nemoguće ugoditi. Zapitajte se da li možete vi ponuditi drugima ono što od drugih tražite zauzvrat. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Blizanaca, kreće retrogradno 5. oktobra 2018. godine, u kući posla i zdravlja Blizanaca. To znači da ćete moći da razjasnite sebi samima svoje ponašanje, stavove i afere koje ste započeli na poslu. Ako vas je privukao neko s posla, možda ćete doći do zaključka da nije vredno truda i da ulazak u vezu s tom osobom može doneti puno zbrke i galame i da biste mogli da propustite druge prilike. Blizanci koji su u potrazi za novom ljubavi ili su tek ušli u vezu moći će da se nose  s komplikovanim situacijama tokom oktobra, ali tek krajem meseca naći će privremeno rešenje za bilo koji problem koji iskrsne. Bilo da se radi o braku ili vezi, suočavaćete se s nizom obaveza, rutinom i dosadom – svime što narušava bilo koju ljubavnu priču, bez obzira koliko se lepom činila. Sunce obasjava vašu kuću ljubavi do 23. oktobra i zato savetujemo da razgovarate s bliskim osobama i s voljenom osobom o svemu onome što vas brine i što vam smeta. U stabilnim vezama menjaju se pravila, ali tokom oktobra neće biti radikalnih promena, više će to biti zatišje. Okolnosti će vam pomoći da nađete šta želite kao par dalje u životu i da uskladite one male svakodnevne stvari koje čine život.

loading...