horoskop ljubavni horoskop za jun 2015

Šta jun donosi Devici, Vagi, Strelcu, Jarcu…

Neki od vas će krunisati svoju vezu veridbom ili brakom i to oko 5. i 6. juna. Povratak na staru ljubavili susret sa nekim iz prošlosti mogući su oko 11. i 12. juna. Najpovoljnije vreme za nove ljubavi i izuzetne ljubavne doživljaje, ljubavni zanos ili avanture je 28. i 29. juna.

 ljubavni horoskop za jun 2015

Mogućnost novih prijateljstva i veze postoji i 17. juna. Ljubav je dramatična, veličanstvena, radosna i velikodušna na samom kraju meseca – 30. juna. Zato tada nikako nemojte biti sami, već na nekom mestu gde se nešto proslavlja, ili na nekom javnom događaju.

DEVICA

reklame

Tokom juna će neki od vas kriti svoja osećanja, ili doživeti neku tajnu ljubav, ili će se samo vaša ljubav nalaziti daleko od vas. Neki od vas će nekom udaljenom mestu, na primer, na letovanju doživeti veliku ljubav – bilo avanturu ili burnu tajnu vezu koja počinje 28. ili 29. juna. Susret 30. juna može se pretvoriti u veliku ljubav. Maštajte i privlačite pozitivnim mislima ljubav, jer ćete ovog meseca u tome biti uspešni.

VAGA

Podrške, ljubavi, pažnje, a nekima i vrlo elegantan životni stil doneće vam Venera u Lavu u 10. kući i omogućiti da ostvarite neku svoju životnu želju. Neki od vas će prosperirati uz pomoć ljubavi ili podrške onih koji vas obožavaju. Naročito uspešni dani su vam 5. i 6. jun. Iskoristite mogućnost iznenadnih pozitivnih promena oko 28 i 29. juna. Prelepo iskustvo, koje će vas obradovati i ushititi očekuje vas 30. juna.

ŠKORPIJA

Početkom juna možete doživeti neku predivnu ljubavnu priču na putovanju, ili sa osobom koja dolazi iz inostranstva, ili na fakultetu i to 5. ili 6. juna. Druga prilika je oko 11. juna. U drugoj polovini meseca bićete emotivni i okrenuti domu i porodici. Čuvajte se porodičnih svađa i pokušajte da budete manje tvrdoglavi i posesivni.

STRELAC

Ljubavnih strasti i pojačane ljubavne želje biće u prvoj polovini juna. Ljubavne avanture, ili izuzetni i neponovljivi ljubavni doživljaji čekaju vas na putovanju, i to u inostranstvu ili sa strancem – 28. i 29. juna. Najlepša iskustva u ljubavi tokom cele godine očekuju vas upravo oko 30. juna. Radujte se i uživajte u ljubavi, koliko god možete, a moći ćete samo ako budete imali dovoljno smelosti da joj se prepustite.

JARAC

Najbolji dani u ljubavi tokom juna za vas su na samom početku – 5. i 6. juna kada će vaš vladar Saturn biti u trigonu sa Venerom. Ako ste ranije planirali venčanje, ili veridbu a iz nekog razloga ste to odložili, sada je najbolje vreme da planove ostvarite. Ako ste već u braku, onda je to povoljno vreme da učvrstite, produbite ili stabiluzujete ga.

VODOLIJA

Ovo je jedan od najpovoljnijih mesec za parnerstvo za vas. Neki će već oko 5. juna moći da uživaju u dokazima postojane i sigurne ljubavi i to, na neki način, povezano s poslom. Mogućnost pozitivnih i osvežavajućih promena u partnerstvu i mnogo iznenađenja biće oko 28 i 29. juna. Ako ste sami, to je vreme za početak nekog novog, uzbudljivog partnerstva. Oni koji baš na dan 30. juna uđu u brak, mogu se nadati vremenu punom radosti i prosperiteta. Ako tada upoznate neku novu osobu, biće to ljubav koja će vas više nego usrećiti.

RIBE

U junu ljubav biste mogli da doživite na poslu, ili dok budete nekome pružali neku uslugu. Zato, ako ste zaposleni, ne idite tokom juna na odmor. Posao vam ovog meseca donosi priliku za ljubav i zato ćete uživati radeći sa nekim čije će vas ljubavne varnice ushititi krajem meseca. Tada ćete osetiti ljubavno blaženstvo u koje vi verujete.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović / lovesensa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.