STRELAC

U ljubavnom životu tokom jula 2018. godine ništa neće teći glatko i napetost će rasti. Mars, planeta koja vlada ljubavnim životom Strelaca i dalje je retrogradan u kući komunikacije i učenja. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelaca, kreće retrogradno krajem meseca i u prvom delu meseca pravi napete aspekte. To znači da ćete se sve teže i teže nalaziti na istoj talasnoj dužini. Oni koji žele da uđu u vezu imaće poteškoća pri pokušaju da osvoje srce osobe s kojom žele vezu. Uprkos najboljem trudu, ciljaćete, ali nećete pogoditi, govorićete pre vremena ili ćete se lako posvađati. Ako ste u neslužbenoj vezi, dobro pazite na koji se način obraćate voljenoj osobi i pažljivo birajte reči, te prihvatite činjenicu da neke stvari morate naučiti od voljene osobe. Najverovatnije su problemi koji progone vašu vezu ili brak različita verovanja ili životna filozofija. Pomračenje Sunca 13. jula 2018. godine aktivira kuću intimnosti i turbulentne strasti. To je prilika da dublje razmislite koliko se emotivno zaista dajete u vezi, ali i o vernosti, odanosti i uzajamnom poverenju ili o vezama u kojima niste srećni. Sada je prilika da izađete iz komplikovane veze, možda čak i tajne.

JARAC

Saturn, vladar Jarca, je retrogradan, što nam govori da niste u najboljem raspoloženju i prezahtevni ste, što unosi napetost u vaš ljubavni život. Takođe, imamo i dobrih vesti. Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine kroz kuću prijatelja, što je plus za vaš društveni život. Izvedite voljenu osobu i zajedno se opustite. Venera, planeta koja vlada ljubavnim životom Jarca, pravi samo harmonične aspekte i povoljna je za flertove i stvaranje dobrog raspoloženja. Ako ste u braku, sada je prilika da voljenu osobu pozovete na putovanje, na izložbu ili u pozorište. Ako tražite ljubav, mogla bi vas privući osoba iz inosranstva ili osoba koja je na neki način povezana s višim obrazovanjem ili pravom. Pomračenje Sunca 13. jula 2018. godine aktivira kuću partnerstva i događaji mogu otkriti da zaista imate brak izgrađen na čvrstim temeljima. Veze koje nisu ispunjavajuće ili su iz nekog interesa doseći će kritičnu tačku, pa može doći do razilaženja, što je bolje za oboje. Sunce ulazi u kuću intimnosti i strasti Jarca 23. jula. Vaša glad za većom fizičkom bliskosti biće veća. Ali, u paketu s tim ide napetost, ljubomora i posesivnost.

reklame

VODOLIJA

Što se ljubavi i veza tiče, pred vama su dobra vremena. Za neke Vodolije je najbolje da naprave konstruktivne promene. Nije potrebno da ˝uništite˝ ono što već imate.Voljena osoba možda će smatrati da vam nedostaje razumevanja za njene potrebe. Do neslaganja i nesporazuma može doći i zbog životnog prostora i dece. Venera, planeta ljubavi i veza, 10. jula 2018. godine ulazi u kuću intimnosti Vodolija. Venera pravi harmonične aspekte s drugim planetima i zato imate sve izglede da nađete zajednička rešenja za prethodno navedene probleme. Važno je da to uradite zajedno, ne da prezentujete voljenoj osobi gotovo rešenje. Imajte na umu da voljena osoba ima svoje mišljenje i želje i da to želi da podeli s vama. Ako niste u vezi i tražite novu vezu tokom jula 2018. godine, mogli bi da naletite na osobe koje žele brzi put do braka, za šta vi nećete biti ni najmanje zagrejani, barem ne za sada. Mogli biste da upoznaei zanimljive ljude, dobrog društvenog statusa, kroz posao. Nakon 26. jula 2018. godine budite oprezniji, jer tada Merkur, planeta koja vlada kućom ljubavi Vodolija, kreće retrogradnim hodom. Nakon 23. jula Sunce obasjava vašu kuću veza i voljena osoba će zahtevati sve više i više stvari i neće popuštati. Iskoristite pomračenje Meseca 27. jula kako biste ostvarili ravnotežu između vaših potreba i potreba voljene osobe.

RIBE

U prvoj polovini jula 2018. godine, Merkur, vladar kuće veza Riba, prolazi kroz kuću posla i zdravlja i u napetim je aspektima s Uranom, Marsom i Jupiterom. To može doneti stres, posebno Ribama koje rade zajedno s voljenom osobom. Ako niste ravnopravni u ovakvoj saradnji i neko je nadređen, očekujte stalne rasprave i svađe. Glavna tema biće novac ili to da se jedno od vas oseća nedovoljno cenjeno. Obaveze podelite jednako. Ako vas privlači kolega / kolegica, budite jako oprezni. Uzalud vam romantično raspoloženje, jer biste mogli biti odbijeni. Sunce obasjava kuću romantike do 23. jula, a 13. jula dešava se pomračenje Sunca. Pravo je vreme da razmislite o tome koje obaveze možete i želite da ispunite kako bi veza funkcionisala bolje, gde preterujete i šta izbegavate. Venera, planeta koja vlada kućom intimnosti Riba, 10. jula 2018. godine ulazi u kuću veza i pravi pozitivne aspekte do kraja meseca. Ribe u dugim vezama i braku uživaće u harmoniji i strasti, iako može biti prigovora oko zajedničkog novca.

tarot-horoskop.com/astrosudbina.com

loading...