DEVICA

U prvoj dekadi jula 2018. godine bit ćete previše sumnjičavi i brbljivi, pa vrlo lako možete neopravdano povrediti voljenu osobu. Ne bi trebalo da prosuđujete na osnovu pretpostavki. Ostavite teoriju da znate sve. Venera, planeta partnerskih odnosa, ulazi u Devicu 10. jula, a Jupiter, suvladar te kuće, nastavlja direktnim hodom. Saturn i Pluton i dalje se kreću retrogradno u vašoj kući ljubavi tokom jula 2018. godine i teraju vas da budete odgovorniji i zreliji u ljubavnom životu. Ako ste naumili da osvojite nečije srce, nemojte očekivati da će biti lako. U najboljem mogućem scenariju stvari će se razvući i ne treba ništa pokušati da pogurate. Venera je dobrog raspoloženja, u harmoničnim odnosima s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. To znači da bi mogli da imate vezu na daljinu ili s osobom druge kulture ili će se komunikacija u vezi poboljšati, osećaćete da vas voljena osoba ceni i poštuje i da želi da uloži više truda u vaš odnos kako bi vam bilo bolje. Analizirajte vezu u kojoj ste i veze u prošlosti kako vam se ne bi dogodilo da ponovite istu grešku.

VAGA

Mars, planeta koja vlada vezama Vage i dalje je u retrogradnom hodu, prolazi kroz kuću ljubavi i u neskladnim je aspektima s drugim planetima. Odnos s voljenom osobom može postati napet i mogu pasti teške reči. Oklevaćete oko donošenja odluke za vašu budućnost, posebno kada se radi o zajedničkim sredstvima i novcu. Možda previše trošite ili je voljena osoba u fazi špekulacija. Kako god bilo, svađe mogu biti žustre i otežaće život u paru. Kako biste dobili najviše energije od retrogradnog Marsa, pokušajte da ponovo otkrijete strast, da nađete ono što vas oboje zabavlja i opušta i stvari koje volite da radite zajedno. Venera, vladar Vage, 10. jula ulazi u 12. kuću, kuću žrtvovanja, ali i isceljenja. Na sreću, Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom. To znači da možete razrešiti niz starijih problema, vezano za intimnost, obostrano poverenje, vernost i slično. Pravo je vreme za oproštaj, posebno sada kada neke tajne mogu isplivati na površinu. Za Vage koje nisu u vezi ovo nije povoljan period, ali ni za one koji su tek ušli u vezu. Nije pravo vreme ni za ulazak u brak. U kući ljubavi i romantike Vage događa se pomračenje Meseca 27. jula 2018. godine i može doneti neke nove spoznaje u ljubavnom životu.

reklame

ŠKORPIJA

Tokom jula 2018. godine bićete u romantičnog i sjajnog raspoloženja, ali izgleda da će bolja polovina prolaziti kroz teži period. U prvoj dekadi meseca biće napetosti i može doći do svađa i nesporazuma. Možda se roditelji previše upliću i stvaraju nezadovoljstvo. Možda se ne možete dogovoriti ili ste nezadovoljni zbog finansijske situacije ili pitanja vezana za nekretninu. Budite prilagodljivi i potrudite se da na problem gledate očima voljene osobe. Venera, planeta koja vlada vezama Škorpija, 10. jula 2018. godine ulazi u kuću prijateljstva, društva i planova vezanih za budućnost. Jupiter, suvladar kuće ljubavi, romantike i dece, istog dana kreće direktnim hodom. Otvorite se i više razgovarajte o svemu, dajte voljenoj osobi više slobode kretanja i pokažite da imate ozbiljne planove za vašu zajedničku budućnost. Budite aktivni u društvenom životu. Dopustite voljenoj osobi da izlazi više, bez da je nadzirete. Ako ste u ljubavi bili bezobzirni, sada će to izaći na površinu i to može uticati na vaš ugled. Merkur, vladar kuće intimnosti i tajni, 26. jula kreće retrogradno i ukazuje na potrebu da se razmotre stavovi o vernosti, odanosti i uzajamnom poverenju. Neki parovi mogli bi čak da raskinu vezu.

loading...