Koliko god se mi žene uveravale da smo znatno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg pola imaju tačno zadane tačke koje njihova savršena žena treba da ima. Iako je teško staviti kvačicu baš na sve, muškarcima ćete biti mnogo zanimljivije ako ste jake na sledećim područjima:

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko svojih reči. Osim toga, nemojte se pred muškim polom žaliti na svoje fizičke nedostatke i ukazivati na njih. Nema ništa lepše od žene koja se odlično oseća u svojoj koži i ne boji se da to pokaže.

Smisao za humor

Ova je stavka definitivno jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svetlosti.

Poštovanje privatnosti

reklame

Odolite želji da mu prelistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vreme u kojem ćete raditi nešto što nemate običaj da radite zajedno. Na primer, kada vaša jača polovina ode s ekipom na fudbal, iskoristite to vrijeme za male spa rituale kod kuće.

Zanimljiva ličnost

Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću, nastavite s obrazovanjem. Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru.

Tajanstvenost i nepredvidljivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Prijatno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke veštine koje posedujete, a koje mu pre niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

Čvrst karakter

Nemojte se ni u kojem trenutku pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu ličnost i karakter i budite odane same sebi. Nikome nije prijatno da shvati da je određeno vreme proveo s glumicom.

Osmeh

Poslednje ali ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi veštački proizvedenog osmeha može popraviti raspoloženje i pretvoriti veštački u iskreni osmeh. Smejte se što češće, a kako bi vam to bilo što prijatnije, držite oralnu higijenu na visokom nivou.

index.hr

loading...