VAGA

Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu mogu biti mirni. Tolerancija je nužna, a vi znate kako da je zadržite. Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu. Ponovo će započeti ljubavne igre.

ŠKORPIJA

S dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svesni da s njima možete imati samo avanturu.

Ljubavni horoskop za jesen 2019.
Ljubavni horoskop za jesen 2019.

STRELAC

reklame

Tokom jeseni Strelce očekuju problemi u ljubavnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti tačku na vezu ili brak ili će druga strana odlučiti da nema više šta da radi s vama. Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim delom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim ko vam je ranije bio partner.

JARAC

Na jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da donekle stabilizuju situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtevan zadatak. Za to vreme oni slobodni uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti ponovo će doći na dnevni red pa vidite vredi li dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

VODOLIJA

Jesen je vreme za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost i naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja.

RIBE

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti ko su osobe kojima treba da se okrenete i posvetite im svoju pažnju i ljubav.

loading...