Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2018: Vaga ima kombinaciju, Vodolija želi da pređe sa reči na dela, Devica na iskušenju

0
6908
Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019
Venera u Lavu od 28. jula do 22. avgusta 2019.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2018: Dugo, toplo leto uzima svoj zamah, biće tu i avantura, svađica, zaljubljivanja do daske…. Zato saznajte kakve ćete biti sreće u ljubavi tokom prve polovine jula 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Veoma je moguć vrlo lep provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način biće u pravu, jer će i oni i drugi oko njih biti otvorenih srca.

BIK

Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u četiri zida. Oni koji još traže srodnu dušu biće pomalo lenji za izlaske, ali neće se zbog samoće osećati loše.

BLIZANCI

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.


RAK

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa vašom porodicom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019: Blizanac se muči u vezi, Škorpija zavodi sve od reda, platonska ljubav za Ovna

LAV

Više nećete očekivati bajku, ali osnovni nivo civilizovanog ophođenja nešto je što bi bilo pošteno za obe strane. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno, da li zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći.

DEVICA

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na nivou komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav.