Ako slučajno prdnete pred dečkom
Ako slučajno prdnete pred dečkom

Ako slučajno prdnete pred dečkom, ovo će se desiti: Kada su u pitanju prirodne fiziološke potrebe, devojke se svojski trude da njihovi momci poveruju u bajku da “žene ne prde”. Ubeđene su da to nije nimalo seksi. Međutim, to je ogromna greška…

Naravno, u javnosti se svi suzdržavamo od puštanja gasova, ali kad su romantični odnosi u pitanju, mnoge devojke se suzdržavaju od toga da puste goluba pred dečkom, ubeđene da on da pobegne od njih. One suzbijaju tu svoju potrebu mesecima nakon što su njihovi momci već digli ruke pa, kad im priguisti, pred njima nesputano prduckaju.

Zašto dame to rade? Da li hoće da stvore utisak da one to nikad ne rade? To niko na svetu neće pomisliti. Čak i Severnokorejci duboko sumnjaju da njihov voljeni vođa, Kim Džong Un, ne prdi. Dakle, jedini razlog može da bude – sramota.

reklame

Ova informacija će vam pomoći da savladate svoj stid. Stručnjaci tvrde da devojke koje prde pred dečkom na taj način zapravo učvršćuju vezu.

To što ćete se suzdržavati od puštanja gasova neće nimalo doprineti napretku vaše romanse. Muškarci ne zameraju devojkama takve stvari i neće vas smatrati manje slatkim i zavodljivim zbog toga.

Ako slučajno prdnete pred dečkom
Ako slučajno prdnete pred dečkom

Kolumnistkinja, Džesika Đentile, ispričala je svojim čitaocima zanimljivu anegdotu o tome šta joj se dogodilo na trećem dejtu s dečkom.

“Iznenada sam osetila kako je ‘izleteo iz mene’. Bio je to najvažniji, treći dejt, s jednim jako slatkim tipom. Sve se odvijalo po planu. Posle večere smo otišli kod njega u stan i usred maženja, iznenada mi se omaklo. Uplašila sam se i postidela, pa sam brzo otrčala u WC, prekorevajući sebe što sam pojela ceo burito za večeru. Ali, postalo je još gore. Zapušila sam mu WC šolju.

Ne propustite: Evo kako da kakite kod dečka a da on ništa ne provali

Bila sam ubeđena da će ovaj blam predstavljati kraj našeg odnosa, koji je na početku toliko obećavao. Međutim, ‘smrdljiva’ nezgoda je u nama probudila ono najbolje – humor i saosećanje.

Sedam godina kasnije smo se venčali.”

Bez obzira na to što je učinila da mu stan miriše kao WC u jeftinom meksičkom restoranu, ona tvrdi da ih je to zbližilo.

Evo zašto se to dešava. Muškarci se zbog žena trude da obuzdaju sve svoje prirodne nagone kao što su prdenje, podrigivanje i druge “odvratne” stvari.

Ali, jednom kad vide da je to predivno stvorenje pored njih takođe samo čovek, sa istim telesnim potrebama, tek tada konačno mogu da se opuste.

Drugim rečima, tek kada se opustite i prdnete, on će se ozbiljno zaljubiti u vas, do te mere da više nikad neće hteti da vas pusti!

telegraf.rs

loading...