Reci mu ovo iskreno i OSVOJIĆEŠ NJEGOVO SRCE: Posle ovoga nema šanse da te zaboravi

Iako često ni same ne znaju šta žele, ovih sedam stvari nužno je da bi žena bila srećna u vezi. Potpuna iskrenost, vreme i razumevanje samo su neki od njih

 

Nije se rodio ko bi ženi udovoljio, česta je rečenica u ustima muškaraca. Neretko tvrde i da im ceo život ne bi bio dovoljan da shvate šta žene žele. Istina je da ni one vrlo često ne znaju šta hoće, ali da bi bile srećne u vezi ili braku, ovih sedam osobina je apsolutno neophodno.

reklame

par

1. Vernost

Snaga vaše veze zavisi o njoj. Dovede li se ona u pitanje, sve se ruši kao kula od karata, bez obzira koliko ste dugo gradili to što ste imali.

 

2. Iskrenost

Potpuna iskrenost i razgovor o svemu jedini je način da vas dvoje funkcionišete kao jedno i imate potpuno poverenje jedno u drugo. Čak i bele laži mogu narušiti ljubavni odnos. To uključuje i one situacije u kojima mislite da je bolje malo slagati nego reći istinu, poput onih kada joj neka odeća ne stoji ili joj jelo ovaj put nije baš uspelo.

ON JE TVOJ BUDUĆI MUŽ: 15 znakova da si pronašla onog koga si celog života tražila

Shvati li da lažete, misliće da joj lažete i u svim drugim takvim situacijama. Zato bolje budite iskreni ali i taktični. Ako ne znate kako pristupiti u takvim situacijama, zamislite šta biste vi tada voleli da čujete i tako joj recite.

 

3. Vreme

Kada odvojite vreme za svoju dragu i kvalitetno ga posvetite samo njoj, to će sigurno znati da ceni. Zbog toga će se uvek iznova zaljubljivati u vas jer će znati da je volite i cenite, i ono najvažnije – da volite da provodite vreme s njom, piše Fish Honey.

 

4. Razumevanje

Možda ćete često čuti od svoje drage “ti mene uopšte ne razumeš”. To je možda zato što ste je samo površno shvatili, što niste zaista razumeli koliko se loše/tužno/razočarano oseća u tom trenutku. Ako je vi ne shvatite kako treba, potcenićete njene osećaje u tom trenutku i zato će vam predbacivati da je ne razumete. Razgovarajte s njom i ako nešto niste shvatili, tražite da vam objasni što je to što niste razumeli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.