kaži zbogom
Image courtesy of [David Castillo Dominici] at FreeDigitalPhotos.net

Teško je reći kada je pravo vreme za raskid, koja to kap preliva čašu i koji je to trenutak presudio u vašem odnosu sa partnerom i kada ste shvatili da nemate šta više da tražite u toj vezi. Nekada su to stalne rasprave, svađe, burne razmirice, nekada varanje, a nekada je u pitanju razilaženje u stavovima, željama, mogućnostima.

kaži zbogom

Scenariji su uvek različiti, ali pravo pitanje je: kada je pravo vreme za raskid? Nekada, tek kada raskinemo, shvatimo koliko je i ranije to trebalo da se desi. Stručnjaci kažu da postoje neki osnovni znaci kada treba da se zaista zapitate šta vi dobijate u toj vezi i da li vredi nastaviti dalje.

reklame

raskid

Svađate se previše oko svega

Neki parovi se svađaju manje, neki više, to je potpuno prirodno, ali kada shvatite da vam je to postao model ponašanja u vezi i da se svađate i oko sitnica i apsolutno nebitnih stvari, treba ozbiljno da se zapitate da li vama to prija i da li su to uslovi u kojima želite da “uživate”.

kaži zbogom

Sve duže i duže ostajete na poslu

Kada nemate razlog i ne želite da što pre dođete kući sa posla i vidite onoga koga volite.

sta se desava u nasem telu nakon raskida

Sve vam smeta kod partnera

Kada se dogodi da vas kod njega sve nervira i sve vam smeta, navike, ponašanje, način na koji se smeje, priča ili dnevne rituale koje obavlja, vreme je da prekinete vezu. Razmislite, to vam pre nije smetalo, niste primećivali ili ste, čak, voleli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.