Žena koja ne veruje olako drugima zna da ima puno nedostataka i poželeće, više od ičega, da je ovaj svet ne lomi tako. Žaliće za vremenima kada je bila mlada i ispunjena nadom.

Ali možda ćeš upravo ti biti onaj koji će ju podsetiti kakav je osećaj nadati se opet.
Možda ćeš ti biti onaj zbog kojeg će poverovati da dobri i iskreni ljudi još uvek postoje na ovom svetu. Bez obzira koliko puta bila slomljena do sad, znaj da žena koja ne veruje olako nikome, nije uvek bila tako teška. Bila je jednom poput tebe, sposobna bezuslovno da voli.

reklame

Žena koja ne veruje olako drugima, polako uči kako da opet veruje i prihvatiti spoznaju da bol može pretvoriti i ono najgore u nešto čisto i predivno.

Iako zna da su je mnogi izneverili, svesna je da to ne znači da ćeš to učiniti i ti. No potrebno je vreme kako bi te dobro upoznala. Prijateljstvo treba negovati i ne uzimati zdravo za gotovo.

zena

 

U nekom trenutku sve smo mi imale problem s poverenjem, bilo sa roditeljima ili bivšim dečkom koji nas je izneverio. Ponekad pristajemo da ostanemo u ulozi one koja je jednom dopustila nekome da joj se približi samo kako bi je slomio. Takva žena će ostati u toj destruktivnoj ulozi kako bi sprečila otvaranje svojih rana, ali žena koja ne veruje olako ljudima će se boriti kako bi pronašla svoj put iz boli, a na sve loše dane iza nje gledaće kao na lekcije.

Voleti ženu koja ne veruje olako muškarcima, znači biti nežan prema njoj. Moraćeš je često uveeravati, ali i razuvjeravati. Pazi na reči koje izgovaraš i neka ne budu isprazne.

Dokaži ih delima.

Ne uzimaj je zdravo za gotovo, naročito u konfliktnim situacijama. Ohrabri je na otvorenost u komunikaciji i budi iskren s njom. Uloži u vaše zajedničko vreme, ne prozivaj je zbog njene prošlosti i budi prisutan, čak i kada nisi u mogućnosti da budeš fizički uz nju. Nastavi da se trudiš oko nje kako bi se s vremenom opustila i počela da ti veruje u potpunosti. Ali u isto vreme, očekuj da ti uzvrati jednakim trudom i komunikacijom. Obeležje snažnih veza je uzajamna ljubav i pažnja.

I na kraju, moraćeš biti strpljiv. Žena koja ne veruje olako ljudima još uvek zna kako voleti duboko i verno i više od toga. Ona je žena koja će ti dati sve ili ništa, a sve je vredno čekanja.

zdravaisretna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.