Žena koja ne veruje olako nikome, ponaša se na sličan način prema svima, bilo da se radi o novim prijateljstvima ili nečem drugom. Ako proceni da se određeni odnos može razviti u nešto predivno, ona će oprezno otkrivati sebe, deo po deo.

Način na koji se smeje, svoje neobične i pomalo čudne navike, kao na primer da uživa u skakanju niz stepenice i na kraju će ti otkriti svoje drage uspomene iz detinjstva. Ona će primetiti sve o tebi, način na koji tretiraš potpune strance i nastaviće da analizira vaš odnos i nakon što ga stvorite – piše Zdrava i Sretna.

Ona je žena koja ima niz slojeva koje je stavljala kako bi se zaštitila nakon svih padova koje je doživela. Zbog njih se pretvorila u predivnu školjku, odbacujući svoju čauru.

reklame

Žena koja ne veruje olako nikome želi biti shvaćena uprkos svojoj zatvorenosti. Ona zna da je upravo ta zatvorenost dovoljan razlog da neko odustane od nje. Ona na prvu loptu deluje kao snažna, nezavisna žena, sigurna u sebe i svoje sposobnosti. Ali ona je takođe žena koju ćeš pogrešno shvatiti, etiketirajući je kao onu koja se boji predaje nekom odnosu, jer ne ostvaruje lako veze s ljudima.

devojka

Zbog nje možeš osetiti određenu prisnost, ili možda razočarenje jer ona je žena koja ne želi ništa od tebe, a voljna je da pruži puno.

Ona će ti dopustiti da joj se približiš, ali ne previše jer se boji preterane bliskosti. Ona žudi za danom kada će se opustiti u tvojim rukama, ali i najmanja mogućnost koja ukazuje na to da bi mogla patiti, tera je da se povlači. Ona takve odluke ne donosi iznenada. Razmišlja o njima i pomno analizira situaciju. Ponekad će je takve misli preplaviti do te mere da neće znati kako da se izvuče iz njih i zbog toga će se povući.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.