KAKO DA SE OTKAČIŠ OD VIRTUELNIH SMARAČA: Ako te na Fejsu startuju samo ludaci, pod hitno treba da uradiš ove 3 stvari

0
220
Ponašanje na FACEBOOK-u odaje tvoj karakter: Evo šta psiholog iz tvojih objava može da zaključi
loading...

Društvene mreže sa sobom nose puno korisnih stvari, ali nažalost, nose i neke probleme.

Svaka žena je barem jednom na Facebooku imala posla s frajerom koji joj ispod slika ostavlja vulgarne komentare ili još gore, u inbox šalje perverzne poruke i slike koje nije tražila. Ludaka će uvek biti, ali ako imaš osećaj da ti se takvi prečesto javljaju, možda je problem u slikama koje imaš – ovo su pravila za profilnu sliku koja mogu znatno smanjiti količinu pervertita koji žele tvoju pažnju.

Izbegavaj seksi poze

Nema ništa lošeg u slikama na kojima deluješ seksi, ali upravo se na takve slike lepe čudaci i perverznjaci. Ako želiš da smanjiš količinu frajera koji ti ispod slika ostavljaju komentare koje više idu uz pornografske stranice nego uz nečiji privatni Facebook, treba da smanjiš i količinu materijala koji im daješ. Većina njih seksi pozu tumači kao poziv na seksi komunikaciju.

Pazi na odeću

Iznenađujuć je broj žena koje objavljuju slike dubokih dekoltea i istovremeno se čude kad počnu da im se javljaju frajeri koji misle da su devojke lakog morala. Ne moraš biti zakopčana do grla, ali ako insistiraš na odeći koja jako puno otkriva, očekuj navalu ludaka koji će te tretirati kao komad mesa.

Pročitajte i  Ako ste se ikad upitale kako im uspeva: 8 malih tajni žena kojima sve polazi za rukom u životu

Nemoj da slikaš samo sebe

Profil žene koja objavljuje isključivo fotografije sebe i svog lica ili tela šalje jasnu poruku da je reč o ženi koja je fokusirana na izgled. Na takvu će se ludaci zalepiti puno pre nego na ženu koja pokazuje i najmanje naznake dubine.

index.hr