BUDI NJEGOVA GOSPODARICA: Dominiraj kao carica!

0
3393

Put do muškog srca ne ide preko njegovog stomaka. Svaka žena koja je  “robovala” kraj šporeta dobro zna da je za osvajanje muškarca potrebno  mnogo više… ili nešto sasvim drugačije.

On ne želi kućnu pomoćnicu, kuvaricu, pralju, jer da to hoće, ne bi se  ženio, nego bi platio usluge čišćenja. Lak i dostupan seks je takođe  mogao imati na druge načine. Sam je odabrao ovaj “teži”.

BUDI NJEGOVA GOSPODARICA2

Pruži mu igru koju zaslužuje.

Kada je uzbuđen, muškarac je spreman na sve, samo da se približi tvom  “tronu zadovoljstva” – izvodiće cirkuske trikove, mjmunisaće se,  moliti… Umesto da te ovo ponašanje mužjaka odbije, okreni situaciju u  svoju korist i zaigraj ulogu njegove gospodarice.

Pročitaj još… NAPALJEN KO MLAD MAJMUN: Kako nas muškarci smaraju, misleći da ćemo se napaliti

Moć je u potpunosti u tvojim rukama (i međunožju), a mogućnosti  beskonačne. Učini da ti ljubi stopala, da čisti, sprema, kuva i  zadovoljava te. Muškarci potpuno odlepe kada se nađu pred seksualno  agresivnom ženom. Nauči kako da postaneš takva u spavaćoj sobi i videćeš  da će se tvoje carstvo ubrzo proširiti i izvan nje.

Pročitajte i  Jači pol objašnjava šta ih tera drugim ženama: 9 glavnih razloga zašto muškarci imaju ljubavnice

BUDI NJEGOVA GOSPODARICA1

Evo nekih ideja kako da započneš svoju vladavinu:

1. Pozovi ga u spavaću sobu i naredi mu da se svuče dok stojiš pred njim u najizazovnijoj odeći. Pitaj ga da li je bio dobar dok ga dodiruješ.

2. Reci mu da ti izmasira umorna stopala. Dok to čini reci mu da može da ih ljubi, ako želi. Pusti ga da te ljubi, ali kada priđe tvom ljubavnom tronu, prekini ga, pomazi ga po kosi i pitaj ga da li je siguran da je to zaslužio.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.