Kad ti se roditelji useru u ljubav: Evo šta da radiš ako su protiv tvoje veze

loading...
NAJČEŠĆE GREŠKE U VEZAMA
Image courtesy of David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net

Kad su roditelji u pravu?

Ljubav je slepa, ali roditelje je teško prevariti. Vide neke stvari u tvojoj vezi koje ti ne možeš objektivno sagledati.

Moraš poslušati šta ti žele reći i što su primetili. Možda su videli tvog partnera kako radi nešto što ne bi trebalo ili su čuli nešto loše o njemu. Svakako ih poslušajte i nemojte odmah zauzimati defanzivni stav. Možda su ipak u pravu.

Ako si zbog partnera počela raditi stvari koje ti štete, poput eksperimentisanja s drogom i alkoholom, definitivno ih treba poslušati. Ako popuštaš u školi i prestala si raditi stvari koje voliš i koje su te pre činile srećnom. Roditelji mogu bolje sagledati neke stvari od tebe, pogotovo ako si upala u vrtlog destruktivne veze.

Pročitajte i  Momci, izgleda je došlo vreme za brijanje: Muškarci koji nose bradu rizikuju svoje zdravlje, i to iz ovog razloga
VEZA BEZ BUDUĆNOSTI
Image courtesy of David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net

Kako naći mir

Ljubav je divna i može obogatiti život na puno načina. Ali kada postane loše i kada zbog ljubavi zapostaviš prijatelje, školu, porodicu… očigledno nešto ne štima. To više nije ljubav. Ako osećaš da gubiš sebe, vreme je za promenu.
Roditelji te samo žele videti srećnu i ne žele da napraviš greške koje će ti zakomplikovati život.
Poslušaj ih, komunicirajte otvoreno i probajte zajedno naći rešenje.

 

 

tportal.hr

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.