OD OVAKVE ŽENE SVI BEŽE: Ponašanje koje plaši muškarce

Čak i da ostavi enu, ne znam kako bih mogla da mu verujem da isto neće uraditi i meni…

Ljubavnice su meta osuda, “razaračice” brakova i veza, te žene niskog morala, barem je takva njihova percepcija u društvu. Njihov tajni, dvostruki život često je sve samo ne srećan, a nezasluženo se na njih prebacuje sva krivica koja bi trebalo da bude usmerena na preljubnika. Najčešće su i one te koje su prevarene.

Priznanja takvih žena, kao i opravdanja koja same sebi daju za taj odnos, donosi mobilna aplikacija Whisper:

reklame

Ove stvari ne govoriti ženama ni pod razno

1. Ja sam “druga žena”. Osećam ogromnu grižu savesti, ali zavisna sam od pažnje koju mi daje. Živim za trenutke koje ćemo provesti zajedno i ne mogu da pomognem sebi, makar mi je u trenutku racionalnosti jasno da je zapravo moj život taj koji je “na čekanju”.

2. Ljubavnica sam i znam da stvari nikad neće uspeti među nama. Čak i da ostavi ženu, iako mi svi govore da se to neće dogoditi, ne znam kako bih mogla da mu verujem da isto neće uraditi i meni.

50 razloga da budeš zadovoljna bez njega

3. Volim da mislim o sebi kao o feministkinji, borcu za ravnopravnost polova. Nije mi rekao da ima ženu sve dok se nisam u potpunosti zaljubila, a njegova opravdanja i razlozi uvek zvuče tako uverljivo dok sam s njim. Izgleda da ne zaslužujem bolje – idem protiv svih svojih stavova i logike.

4. Ja sam ljubavnica. Odvratno je reći, ali nekako volim moć koju imam, saznanje da je radije sa mnom nego sa ženom koju ima kod kuće. Vrlo jadan i lažan način za podizanje samopouzdanja.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.