Jezivo predskazanje iz Vatikana uteruje strah u kosti: Evo kakva zla nas čekaju u 2017!
Jezivo predskazanje iz Vatikana uteruje strah u kosti: Evo kakva zla nas čekaju u 2017!

Isto se dogodilo i 1939. godine u kojoj je počeo Drugi svetski rat, kao i 1980, kada su se desili zemljotresi u Irpiniji

Drevno “čudo” u Vatikanu nije uspelo, najavljujući sigurnu propast za 2017. godinu!

Naime, Vatikan je najavio da će 2017. godina verovatno biti godina katastrofe i propasti nakon što godišnji ritual sa krvlju nije uspeo, piše webtribune.rs.

reklame

Zgrušana krv Svetog Jauarija nije prešla u tečno stanje tokom ceremonije u Italiji u subotu, u čemu Vatikan obično vidi znak da će doći do katastrofalnih događaja.

Ceremonija krvi sv. Januarija se vrši nekoliko puta godišnje. Krv se čuva u posebnim ampulama i postaje tečna tokom ceremonije, a to čudo se redovno beleži od 1389. godine.

Strašno proročanstvo starca Gavrila: Vidim Beograd u bedi i bludu, u kolonama će iz njega bežati

Sveti Januarije je bio biskup u Napulju u trećem veku i bio je posečen u progonu hrišćana od strane rimskog cara Dioklecijana, koji je ubio oko 3.500 hrišćana.

Ako se ne desi to čudo da krv postane tečna, to može da znači da će u narednim mesecima i godinama uslediti katastrofa.

Krv nije postala tečna 1939. godine, godine u kojoj je počeo Drugi svetski rat, i 1980. godine, godine kada su se desili zemljotresi u Irpiniji, navodi se u Stampa izveštaju.

2016. godina je bila dovoljno loša. I SAD i Velika Britanija su imale godinu političkih previranja, dok je građanski rat u Siriji uništio veliki deo grada Alepa i rezultirao je neselektivnim ubijanjem, prenosi webtribune.rs.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.