baba-vanga-i-nostradamus-predvideli-treci-svetski-rat-u-2017-godini-boricemo-se-za-vodu

Konflikt zbog Izraela ili ubistvo Donalda Trampa izazvaće planetarni obračun, tvrde Nostradamusovi tumači

Svet u 2017. čekaju uspon Antihrista i početak trećeg svetskog rata, a možda i atentat na predsednika SAD Donalda Trampa, tvrde tumači francuskog vidovnjaka Mišela de Notr Dama ili Nostradamusa.

„Skriveni bes lažne trube / nateraće Vizantiju da promeni svoje zakone. / Iz Egipta će doći čovek koji želi / da se zakoni povuku, promene novac i standardi“, samo su neki od stihova vidovnjaka u kojima tumači vide novog šefa Bele kuće.

reklame

Opravdanje su im sličnosti termina „trumpet“ (truba) i „Trump“ (Tramp), pa veruju da će predsednik SAD reagovati na migrantsku krizu i dovesti do pucanja evra kao valute. Međutim, dok jedni smatraju da će njegov pokušaj da odbrani Izrael dovesti do novog svetskog rata, drugi tvrde da će planetarni sukob izazvati ubistvo američkog predsednika, a da će ga iskoristiti Antihrist, koji će u novoj godini stići do najviših položaja, piše američki Inkvizitor.

Postoje i nešto blaža tumačenja stihova lekara iz 16. veku, pa Kanađanin Aleks Nudelman tvrdi da je vidovnjak najavio da će u 2017. u Ukrajini biti uspostavljen mir, da će Amerika izgubiti status supersile, dok će se Kina uzdići, a dve Koreje spojiti…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.