5. Ljubavnica sam starijeg muškarca i osećam se grozno zbog toga. Lažem ljude oko sebe i ne mogu da nateram sebe da ga pustim, pa sama sebe opravdam da ću izaći iz toga čim uradi nešto grozno ili čim prestanem da ga toliko volim.

6. Ljubavnica sam svom najboljem prijatelju. Mrzim to što on ne može da dođe kod mene da spava ili da mi se javi na telefon. Makar ja trčim čim on nazove.

reklame

POLJUBI JE BEZ PITANJA: Obori je s nogu kada najmanje očekuje!

7. Kažem da nemam problema s tim što sam “druga žena”. U stvari – nisam, već sam toliko očajna za tim da budem voljena da se zadovoljavam i mrvicama. Mislim da niko normalan ne bi želeo da bude ljubavnik/ica nekome.

8. Njegova žena to ne zaslužuje, znam. Ali tešim se time da mu ja nisam ljubavnica, našla bi se neka druga koja bi popunila to mesto.

9. Videla sam ih u gradu kako se šetaju i drže za ruke. Meni je rekao da im je brak katastrofa i da nisu zajedno spavali preko šest meseci. U životu nisam osetila veću bol.

50 razloga da budeš zadovoljna bez njega

10. Tužno je to što sada dobijam više pažnje i ljubavi kao ljubavnica nego ikad pre u ljubavnoj vezi. Grozna je pomisao da muškarci više cene ljubavnice, ali meni se to pokazalo kao istina.

24sata.hr / stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.