Iako sam dobro znao da to nije realnost, ponovo sam doživeo momenat kad sam je prvi put ugledao i pustio da me preplavi osećaj razočarenja  i tuge zbog neuspeha da do nje doprem…

Uprkos svim mojim nesavršenostima i manama, ja sam je ipak osvojio nekako – sinulo mi je.

reklame

Još jedna stvar koja mi je prošla kroz glavu bilo je zadovoljstvo što je vidim tako samouverenu, nezavisnu, sposobnu, skromnu, slatku, ljubaznu – fantastičnu kao što jeste. Onda je uzela svoje stvari i išetala iz prodavnice. Nikada joj ništa nisam rekao. Jednostavno sam je gledao kako odlazi, spokojan, jer sam znao da je ona moja žena i da volim sve u vezi nje.

ISPOVEST: Danas sam PREVARIO ŽENU i ponovo se ZALJUBIO

Ona ne koristi Facebook često i retko lista statuse, pa verovatno neće videti ni ovaj post. Neće saznati da je danas, na neki način,  bila prevarena, ali ja imam potrebu da ovo podelim sa vama, pošto  sam sasvim prosečan frajer koji se nekako probija kroz život i potpuno sam siguran da među vama ima onih kojima se nešto slično dogodilo. Ovakvi momenti su neprocenjivi.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

Dobro je s vremena na vreme pogledati voljene nekim drugim očima, kako bismo se podsetili koliko smo srećni što ih imamo u svom životu.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.