Iskustvo žene koja je pobedila migrenu: Ove dve namirnice treba da izbacite iz jelovnika

0
96
Ilustracija foto PIxabay
loading...

Nakon što je 25 godina trpela jake bolove uzrokovane migrenom, Andrea Henson pronašla je rešenje koje je sada podelila sa celim svetom…

Migrene, odnosno jake i uporne glavobolje, uzrokuje genetika i češće su kod žena, piše Super žena.

Andrea Henson iz Velike Britanije gotovo 25 godina nosila se s ovim problemom, da bi najzad shvatila da je problem u njenoj ishrani, prenosi Daily Mail.

Četrdesetšestogodišnja mama dvoje mališana priznala je da usled jakih bolova često bila iscrpljena, a jednom je čak bila i hospitalizovana, te su doktori sumnjali da je u pitanju embolija.

Prepisani su joj lekovi, ali je Andrea zbog njih često osećala mučninu i pospanost.

Pročitajte i  Zbog nervoze i trpljenja organizam postaje tempirana bomba: Ovi delovi tela najčešće stradaju zbog prevelikog stresa

Međutim, jednog dana gospođa Henson odlučila je da uradi test intolerancije zbog svog posla koji je vezan za ugostiteljstvo.

Ona je ubrzo saznala da njeno telo nije u stanju da pravilno svari kukuruz i kravlje mleko, a njen muž i deca takođe su pokazali negativne reakcije na različite namirnice.

Porodica Henson odlučila je da prestane da jede tu hranu 12 nedelja, a rezultati su bili više nego očigledni. Andrea je tokom tog perioda imala ređe migrene, a nakon šest nedelja one su skoro nestale.

Super žena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.