Neimenovani izvor kaže da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža žele da imaju dva sina i dve ćerke

Nisu prošla ni tri puna meseca od kako je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton na svet donela treće dete, princa Luisa, a magazin Life&Style već je objavio da supruga princa Vilijama nosi četvrto dete, pišu Stil / Lifeandstylemag.com!

Navodnu trudnoću su magazinu otkrili neimenovani izvori “bliski paru”, a u prilog objavljenoj vesti idu i navodi, koje su takođe otkrili neimenovani izvori, da Kejt i Vilijam žele da imaju dve devojčice i dva dečaka.

reklame

“Kejt je veoma važno da njena deca budu međusobno bliska, a najbolji način za to jeste da među njima bude što manja starosna razlika”, rekao je izvor.

Magazin navodi i da su znaci da je Kejt ponovo trudna sasvim očigledni.

“Ona ponovo nosi komotniju odeću, izbegava alkohol i stalno joj se jede kari, kao u prethodne tri trudnoće. Jede i keks sa lavandom, koji joj je ranije pomagao kod jutarnje mučnine”, tvdri isti izvor.

Kensingtonska palata još uvek se nije oglasila ovim povodom – a vesti poput ove uvek se objavljuju na zvaničnom Tviter nalogu – pa nam samo ostaje da čekamo i vidimo da li je u pitanju lažna vest ili će britanska kraljevska porodica na proleće 2019. godine postati bogatija za još jednog člana.

(Stil.kurir.rs / lifeandstylemag.com)

loading...