Kombinacija znaka i podznaka
Kombinacija znaka i podznaka

Kombinacija znaka i podznaka, može da otkrije glavne osobine vaše ličnosti i utisak koji već na prvi pogled ostavljate na okolinu. Jer, svaki zodijački znak je pod uticajem određenog elementa, vatre, zemlje, vazduha ili vode.

 

Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac, zemljani Bik, Devica i Jarac, vazdušni Blizanci, Vaga i Vodolija, a vodeni Rak, Škorpija i Ribe.

reklame

U zavisnosti od toga da li ste rođeni u vatrenom, vazdušnom, zemljanom ili vodenom znaku, odnosno podznaku, postoji 16 kombinacija znaka i podznaka.

Zemljani znak – vatreni podznak

Praktični ste i puni entuzijazma. Nemate previše strpljenja, pa često reagujete impulsivno. Uživate da budete glavni i da ste stalno u centru pažnje što može da bude vrlo zamorno za vašu okolinu.

Zemljani znak – vazdušni podznak

Strastveni ste i komunikativni, lako se “zapalite” za neku novu ideju. Iako znak u kojem ste rođeni odlikuje upornost, često nemate dovoljno strpljenja da dovršite ono što ste započeli. Dobar ste planer.

Zemljani znak – zemljani podznak

Odlična kombinacija, iako vam se može desiti da budete pomalo usporeni. Ipak, sve što započnete, završite. Tvrdoglavi ste i jako uporni, i teško odstupate od svojih stavova i mišljenja.

Zemljani znak – vodeni podznak

I ovo je jako dobra kombinacija, jer “zemlja upija vodu”. Veoma ste praktični i intuitivni. Vaša emotivnost najviše dolazi do izražaja u odnosu sa partnerom kome mogu da zasmetaju vaša ljubomora i posesivnost.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.