Ako ćete da volite osobu rođenu u ovom znaku – istinski, ludo, duboko, potrebna vam je ranjivost kako bi mogli da otkrijete šta to znači biti voljen svim srcem.

 

U svojoj želji da neguje i daje sve što je potrebno kako bi poboljšao svet u kojem živi, on će se iscrpeti popravljajući stvari i ostavljajući ih boljima nego što ih je pronašao, piše Elephant journal, a prenosi Atma.

reklame

On je – Rak!

On ljubav smatra najmoćnijom silom u svemiru, a on je najbolji, najveštiji upravljač te čarobne sile.

Rakove stalno kritikuju zbog promenljivog i često sumornog raspoloženja, ali važno je znati da mili Rak oseća sve. Komunikacija je ključ ako želite da izbegnete nesporazume koji bi mogli dovesti do romantičnog disbalansa.

Slatka reč ili promišljen znak pažnje lansiraće ga u orbitu do zvezda, a nepromišljen komentar ili nepotrebno ignorisanje baciće ga u vrtlog mračnih sumnji i preispitivanja poput: “Šta sam učinio da ovo zaslužim?“

On oseća sve i često čezne za vremenom koje će provesti u samoći, sa svojim mislima.

devojka

S vremena na vreme možda ćete biti zbunjeni njegovom sposobnošću da istovremeno bude jednako stidjiv i hrabar.

Potrebna je neverovatna količina posla za pravog Raka da se oslobodi od stvrdnute ljuske koja štiti njegove sirove emocije. Mnogi Rakovi svoje partnere drže na distanci, dok još pliva po neistraženim vodama i ne uveri se da je “siguran”, jer on ne zna da voli polovično.

Iako voli da bude spontan, Rak se gnuša kratkotrajnih avantura, jer sebe čuva kao dar za posebnu osobu.

Rak je često kreativan i uvek izražajan. Pažljivost karakteriše njegov stil u odnosima, kada vas jednom primi u svoje srce, uvek ste mu na umu.

On će za vas dati sve što ima, a zauzvrat je potrebno vrlo malo da bi bio srećan. Dovoljno je da se oseća poštovano i sigurno među ljudima koje voli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.