STRELAC

Kod vas se pun Mesec događa u vašoj petoj kući dece, ljubavi, zabave, poklona, planova pa vi možete na tom polju pokazivati svoje emocije. Pazite da ne prenaglite. Merkur i Venera će biti u vašem dvanaestom polju pa su moguća sudbinska događanja na vašoj poslovnoj lestvici kroz dobre kontakte s inostranstvom ili strancima.

JARAC

Kod vas se pun Mečec događa u vašem četvrtom polju koje predstavlja majku, porodicu, dom, nove početke. Mnogi Jarčevi će imati neki razgovor koji može biti od velike važnosti za posao i budućnost. Mars koji tranzitira kroz Vagu vam donosi ogromnu energiju s kojom se nije lako izboriti. Svakako treba konstruktivno da potrošite energiju kroz fizičku aktivnost.

Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019: Životni preokreti za Škorpiju, Rak treba da pazi u saobraćaju, a Vodolija šta priča
Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019: Životni preokreti za Škorpiju, Rak treba da pazi u saobraćaju, a Vodolija šta priča

VODOLIJA

reklame

Kod vas se pun Mesec događa u vašem trećem polju koje je simbol komunikacije, braće, sestara, komšijskih dogovora, trgovine, kratkih putovanja. Emocije punog Meseca se troše kroz komunikaciju pa pazite šta pričate. Ono što vama pričaju ne treba da vas pogađa emotivno. Merkur i Venera tranzitiraju kroz Škorpiju pa bi neko mogao da iskoristi vašu naivnost i dobrodušnost.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u vašem polju imetka i finansija. Kakve god bile finansije, vi možete da imate prosperitet. Imate podršku Marsa ceo mesec pa bi mogli pre retrogradnog Merkura, ako prodajete ili kupujete nekretninu ili nešto drugo, da iskoristite povoljne prilike. Moguće je suočavanje s bivšim partnerom.

loading...