LAV

Kod vas se pun Mesec događa u vašem devetom polju gde pokreće inostranstvo, saradnju sa strancima, viša učenja, vizije, filozofiju. Kako ste vi vatreni temperament, strogo treba da pazite da sa nekim poslovnim partnerom ne pokvarite odnos zbog vaše komunikacije koja je nesmotrena. Poslušajte svoju intuiciju i budite mudri u pregovorima.

DEVICA

Kod vas se pun Mesec događa u vašoj osmoj kući što bi se moglo odnositi na finansije, posebno što Mars tranzitira kroz vaše polje finansija i imovine. Vi imate dosta podrške kada su aspekti u pitanju, jedino možete biti nesigurni u sebe pa bi trebalo da pitate nekoga da vam pomogne. Moguće je da se pojavi strah od promene pa ga savladajte.

Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019: Životni preokreti za Škorpiju, Rak treba da pazi u saobraćaju, a Vodolija šta priča
Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019: Životni preokreti za Škorpiju, Rak treba da pazi u saobraćaju, a Vodolija šta priča

VAGA

reklame

Kod vas se pun Mesec događa u vašem sedmom polju partnera gde može doći do nekih iznenadnih izliva emocija. Marsova energija je dosta jaka pa treba da budete pribrani i da ne dozvolite da ona vlada vama jer ste vi gospodar svoje energije. Ovaj pun Mesec može od vas tražiti da prekinete staro ponašanje kada je partner u pitanju i da pokrenete novi način ponašanja.

ŠKORPIJA

Kod vas se pun Mesec događa u vašem šestom polju i baca senku na dvanaesto polje u kojem tranzitira Mars, gde može pokrenuti novo poglavlje duhovnosti u vašem životu i drugačiji pogled na život. Novi životni preokreti su aktivni pod ovim aspektom Meseca. Moguća su razrešenja nečega što je bilo pod blokadom i starim navikama.

loading...