JARAC

Na ovom znaku se možda od svih najbolje manifestuje promena izazvana raskidom. Žena Jarac odmah po prekidu veze drastično menja dužinu i boju kose, neretko pobaca većinu stvari i osmišljava potpuno novi stajling jer ona ima projekat pod imenom ”Nova ja”. I dok joj se svi dive zbog transformacije, ona shvata da taj pokušaj nije dovoljan da ne oseća prazninu zbog raskida. Naravno, retko kome će priznati da joj je teško i ponašaće se kao da je sa njenim životom sve u redu koliko god da se raspada u sebi. Biće izuzetno podozriva prema potencijalnim novim partnerima, pa će joj trebati mnogo vremena da se nekome zaista prepusti i pokloni mu svoje poverenje.

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!

VODOLIJA

Nikad se ne zna kako će ona podneti vest o tome da je ostavljena, jer je izuzetno nepredvidljiva. Može potpuno da iskulira, ali i da odlepi i da se u njoj probudi aždaja koja svojim plamenom hoće da sprži sve pred sobom. Ona ima problem sa tim da često ne vidi da joj je bivši napravio uslugu time što je otišao, jer nije odgovarajuć za nju. Umesto toga, ona će ga kinjiti na sve moguće načine. I iz dana u dan će pomalo umirati u sebi, jer njoj svaki raskid deluje ko kraj sveta. Prekinuće svaki kontakt sa njim, a iako bude želeo da se vrati teško da će opet pustiti u svoj svet. Uživaće u bezazlenim flertovima posle raskida jer joj to hrani sujetu ali neće biti dovoljno odvažna za bilo šta konkretnije od toga, jer njoj treba stvarno mnogo da nekoga preboli.

reklame

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

ne voli on lake nego si ti teška

RIBE

Ona ne želi da prihvati činjenicu da više nije u vezi, jer Ribe su ipak zaljubljenici u večnu ljubav. U prvi mah želi da naudi sebi, jer ne može da podnese toliku količinu bola, teška je i sebi i drugima jer neprestano misli i priča o bivšem partneru -malo ga diže u nebesa, malo ga pljuje za sve pare. Iako je svesna da bi trebalo da prekine svaki kontakt sa njim, ona ne može da se obuzda pa je na mahove izuzetno gruba u komunikaciji sa njim, a onda sledi transformacija u umiljato malo mače. Plače do iznemoglosti, odbija hranu, često pije alkohol ne bi li se potpuno kontuzovala i prestala da razmišlja o njemu. Kada prođe taj prvi nalet, aktivno razmišlja o totalnoj promeni života -da se preseli u drugi kraj grada ili promeni sam grad, da postojeću karijeru zameni novom … Riba neće biti imuna na nove udvarače, jer će joj svako ko joj posveti dovoljno pažnje pomoći da se vrati u normalu i da ponovo počne da veruje u romantiku.

Maja Čanović/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.