Dnevni horoskop za 16. april 2016. godine
Veliki horoskop za leto 2017

Mnogi neće ostati imuni na šarm osobe koju će upoznati na letovanju, a moguće je i osnivanje porodice, pročitajte šta vama predviđa horoskop za leto 2015

Nekome će leto 2015. godine doneti puno problema i nesuglasica sa partnerom, a nekome strast, avanturu i brak. Mnogi neće ostati imuni na šarm osobe koju će upoznati na letovanju, a moguće je i osnivanje porodice.

Evo šta veliki letnji horoskop predviđa za svaki horoskopski znak:

reklame

Neobični horoskop: Vage su najlepši ljudi, Rakovi se oblače na buvljacima!

1. Ovan

Kao vatreni znak ovog leta ćete pokušati da se pokažete u punom izdanju, ali ćete morati da budete suočeni i sa nepredviđenim okolnostima.

Od kraja juna imate pomoć Venere, planete ljubavi koja će krenuti direktnim hodom i koja će vam sve vreme biti više nego naklonjena donoseći u vaš život mnoge interesantne, vesele, razragane i komunikativne osobe. Ipak, pazite se jer sve do 7. avgusta kako vi, tako i vaš partner, možete biti skloni paralelnim vezama ili vam se može neočekivano svideti neko ko bi mogao da u velikoj meri iskomplikuje vaš život.

Dame Ovnovi biće više nego slabe i popustljive pred šarmom nekog Blizanca, drugog Ovna ili Vage. Mnogo putovanja, raznih susreta i novih poznanstava doneće u vaš život moguće i jednu Vodoliju koja će se u priličnoj meri dvoumiti u pogledu vas dvoje.

Uran u vašem znaku koji vas čini sklonim promenama i u retrogradnom hodu od 13.jula donosi manju konfuziju. Mnogi Ovnovi koji su dugo u vezi u avgustu mogu planirati brak ili zajednički odmor, ali pazite da se nešto ne iskomplikuje, stariji članovi porodice se previše mešaju u vaš život.

Japanski horoskop: Večiti kalendar određuje ko vam donosi nesreću u životu! (FOTO)

Od 23. avgusta kada Mars uđe u Škorpiju, rođeni početkom znaka mogu biti veoma ljubomorni, rođeni krajem znaka zaintrigirani za jednog Jarca, Škorpiju ili Ovna, a rođeni sredinom znaka, najverovatnije će se zainteresovati za Blizance ili Vodoliju.

Rođeni sredinom 70tih, krajem 80tih najverovatnije će doživeti veliku ljubav sa nekim ko zbog posla često boravi van zemlje.

letnji horoskop za jul avgust 2015

2. Bik

Spremite se za dugo toplo leto. Mars, planeta strasti, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa ulazi 3. jula u Vagu gde će biti slab, a vi romantični i najverovatnije zaljubljeni u nekog ko je prisutan u javnosti, ko se bavi umetnošću, ali se radi o nekom ko je takođe izuzetno nepredvidljiv.

Čitajte ih kao otvorenu knjigu: Psihološki profil horoskopskih znakova!

Sredinom jula možete biti u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa nekim koga koga ćete upoznati na poslu ili na nekom večem skupu i može se desiti da ćete ući u tajnu vezu sa Strelcem, Bikom ili Vodolijom. Već krajem jula možete biti u dilemi da li da vezu nastavite ili ne a ako u to vreme budete na odmoru ili na nekom putu, teško da ćete uspeti da odolite šarmu neke Ribe ili osobe koja je preko posla vezana za inostranstvo.

Tek 23.avgusta Mars ulazi u Škorpiju gde je jak i gde većini predstavnika vašeg znaka donosi strastvene avanture, jaka osećanja ali ipak, budite oprezni, jer će upravo sredinom i krajem avgusta početi da se mnogo toga dešava među planetama što se ne mora povoljno odraziti na vas.

Bićete spremni da se nesmotreno upustite u avanturu sa nekim ko je po mnogo čemu jača ličnost od vas ali ako ste dama Bik, upravo to će biti ono što će vas neodoljivo privući partneru. Ako ste posle dužeg vremena zaljubljeni, a nesigurni u sebe, posebno ako vam se dopadaju neki drugi Bik, Vaga ili Devica, retrogradni hod Merkura od 15.jula do 8. avgusta može vam doneti neprijatna iznenađenja u vidu priča o partneru koje verovatno neće biti tačne.

Ne slušajte tračeve nego se posvetite partneru i imajte poverenja u njega. Kada Venera bude ušla 6. septembra u znak Lava bićete skloni pasivnom uživanju u ljubavi, prepustićete partneru da organizuje vaše zajedničko vreme ali ćete pomno motriti njegovo kretanje jer će vaša ljubmora biti više nego naglašena.

5 ključnih seks aduta svakog horoskopskog znaka 2

3. Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka ići će od 15. jula do 8. avgusta retrogradnim hodom zbog čega možete biti prilično nesmotreni u svojim odlukama rukovođeni snagom Venere, planete ljubavi koja će preko vašeg znaka tranzitirati direktnim hodom od 27. juna do 7.avgusta čineći vas izuzetno šarmantnim, komunikativnim i spremnim da se prepustite ljubavi.

Kako je i Jupiter, planeta duhovnosti i zanosa sve vreme u vašem znaku posle dvanaest godina, donoseći vam veliku potrebu za kvalitetnom vezom uključujući i duhovni spoj, bićete spremni da u mnogo čemu partneru popustite, a ako ste slobodni, jedna romantična Vaga ili strastveni Ovan pokazaće nestrpljenje kada su u pitanju zajednički planovi jer ćete biti prilično nestalni što partnera može činiti ljubomornim.

U drugoj polovini perioda asteroid Karma ulazi u znak Lava i čini vas strastveno posesivnim, sklonim da se emotivno vezujete za temperamentne, dominantne osobe i ako ste rođeni krajem znaka, moguća je veza sa jednim Jarcem koji je u velikoj meri posvećen karijeri.

Ako se radi o kolegi, naverovatnije vas čeka zajednički službeni put na kome će se dogoditi romansa o kojoj maštate. Sredinom i krajem avgusta trebalo bi da izbegavate rasprave sa Škorpijom ili Jarcem. Ako vam se dopada neki od ovih znakova, bolje ih prvo dobro upoznajte pre nego što se odlučite da uđete sa njima u vezu.

4. Rak

Izuzetno naglašene astrološke kuće privatnosti i tajnih ljubavi oslikavaju vas kao osobu koja iznad svega želi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Tranzit Jupitera preko znaka Blizanaca može vas učiniti preterano sumnjičavim u pogledu partnerove vernosti a tranzit Venere preko ovog znaka sve do 7.jula može doneti pojačanu potrebu za romantikom ali i neku vrstu nesigurnosti u sebe i svoja osećanja.

To će biti do 23.avgusta pojačano i tranzitom slabog Marsa, simbola strasti preko znaka Vage što vam može, ako ste u vezi ili braku doneti manje trzavice u kontaktima sa partnerom a ako ste slobodni poznanstvo sa nekim u koga nećete imati velikog poverenja.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Vaša potreba za emocionalnom sigurnošću neće biti zadovoljena sve dok krajem avgusta Mars ne uđe u znak Škorpije kada predstoji, najverovatnije strastvena veza i poznanstvo sa nekim ko će vas na prvi pogled osvojiti.

Veze sa vodenim znacima mogu doneti ono što vam je potrebno, romantičnu a stabilnu ljubav, moguće sa Ribama, Škorpijom ili čak nekim Ovnom, naročito ako mu je podznak u vodenom znaku.

Rođeni početkom znaka, posebno dame Rakovi mogu biti opčinjene uglednom osobom koja je poznata u javnosti, moguče da se radi o političaru ili lekaru eventualno umetnku. Mnogi Rakovi mogu doći u iskušenje da uđu u emotivnu vezu sa nekim ko nije slobodan, najverovatnije će se raditi o kolegi koji je sklon flertu.

letnji horoskop za jul avgust 2015

Lav

Savršeno vam odgovara tranzit Venere, planete ljubavi koja je krenula direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja društvenog života krajem juna i sve do 7.avgusta donosi brojne mogućnosti na ljubavnom planu. Moguće da će vas prijatelji upoznati sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati. Već 3. jula i Mars, planeta strasti ulazi u vama srodan znak Vage gde je izrazito romantičan i nepredvidiv pa ćete i vi biti sličnog ponašanja i raspoloženja.

Jedna Vodolija mogla bi vam u velikoj meri poremetiti duševni mir ali će se takođe u priličnoj meri i poigravati vama ali vi ćete zahvaljujući poziciji asteroida Psihe u Devici i Vagi uspeti da sa njom izađete nakraj. Tranzit Jupitera i Saturna bi mogao doneti neku osobu iz prošlosti u vaš život, naročito ako se radi o nekom ko živi u inostranstvu ili je proveo izvesno vreme van zemlje.

Kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju a Venera početkom septembara u vaš znak možda ćete, ako ste duže u vezi ozbiljno razmišljati o braku i preduzeti korake u tom pravcu. Julski Lavovi mogu biti spremni na razne ludosti ljubavi radi i na veoma originalne poteze koji će se svideti partneru dok će avgustovski, naročito rođeni pred kraj znaka biti mnogo romantičniji i spremniji da preko mnogo čega pređu,naročito ako su u vezi sa umetnikom.

Težiće stabilizaciji odnosa po svaku cenu, naročito ako su rođeni krajem 70-ih.

Devica

Vaš znak je pod velikim uticajem Neptuna, planete zanosa koji od početka ove godine iz vašega astrološkog polja partnerskih odnosa šalje predstavnicima vašeg znaka dobre vibracije. Mnoge avgustovske Device se mogu zaljubiti a one koje su već u nekoj vrsti romantične veze mogu planirati zajednički put sa partnerom mada to ne bi trebalo da bude između 15. jula i 8.avgusta jer bi mogli iskrsnuti neki manji problemi kako na putu tako i u međusobnoj komunikaciji.

Kako će Neptun biti u dobrom aspektu početkom avgusta sa Venerom, planetom ljubavi, oni koji su slobodni, imaće prilike da na nekom putu, najverovatnije na moru, dožive romansu. Sledeći povoljan period biće kraj avgusta kada ćete, naročito ako ste dama Devica biti zainteresovani za partnera koji će biti veoma uporan da vas osvoji, čak i ako niste slobodni.

Muškarci Device će biti verovatno tada zainteresovani za neku umetnicu, novinarku ili osobu koja je zbog posla prisutna u javnosti. Od druge polovine jula postajete manje tolerantni jer retrogradni Uran donosi pojačanu ljubomoru i smanjenu sposobnost logičnog rasuđivanja a tokom septembra tranzit Marsa u Škorpiji čini vas izuzetno sposobnim da rečima više nego delom ubedite osobu koja vam je draga da treba da ima razloga da veruje u vašu ljubav.

Rođeni početkom i sredinom 80tih nalaze se u retko povoljnom periodu za zaljubljivanje.

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

STRANICA 2, Kliknite ovde:

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.