zodiAKI

OVNA

OVAN:

POSAO I PARE: Posao vam trenutno puzi po zemlji kao puz golać. Finansijska situacija je pokretljiva i optimistična kao uštrojeni vepar.
LJUBAV I SES: Posebno ste vatreni i vi i partner. Prosto žarite i palite. Pojačana je upotreba vatre i vrućeg voska u vašim seksualnim odnosima.
ZDRAVLJE: Nezdravo se hranite, a još nezdravija bića se hrane vama. Preporučujem hitan postupak klistiranja.


bikBIK:

reklame

POSAO I PARE: Trenutno imate problema sa određivanjem poslovnih ciljeva, ne znate gde bijete. Para ni za suvu smokvu.
LJUBAV I SES: Partner se ne slaže sa vama oko svega i svačega. Posavetujte se sa svojim advokatom ili farmaceutom oko toga. Seks bez seksa.
ZDRAVLJE: Problemi na trinaestopalačnom crevu.


BLIZANCI

DECEMBAR 2015: Horoskop po ciganskim kartama

BLIZANCI:

POSAO I PARE: Mogućnost brze zarade i još bržeg trošenja novca. Kolo sreće se okreće i imate divnu priliku da sve izgubite ako se kockate, ako ne, preživećete.
LJUBAV I SES: Partner vam skače po živcima kao dečica po trambolini. Jedan Jarac će vas lupati prutom po zadnjici.
ZDRAVLJE: Opasnost od ebole, ali vas za to realno zabole.

 

RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Uspesan poslovni period za vas pogotovo ukoliko zarađujete na tuđoj nesreći i ukoliko živite na tuđ račun. U suprotnom imaće taman dovojlno za život na hlebu i vodi.
LJUBAV I SES: Partner vas voli, ali vam to pokazuje na krajnje posesivan ili agresivan način. No pošto tu I tamo volite sado-mazo igrarije to vam je to.
ZDRAVLJE: Opasnost od strujnog udara, ne gurajte prste u šteker.

OPUŠTENI ZIMSKI HOROSKOP ZA 2016: Švaleracije, komplikacije, neočekivani udvarači iz prošlosti i odlične prilike za seks

LAVLAV:

POSAO I PARE: Poslovno okruženje vam liči na ZOO vrt, potražite savet kod Vuka Bojovića, peko Baba Vangle. Para ima za hleb i vodu, a za ostalo jedino ako se se zaposlite u ulici “Crvenih fenjera” u Amsterdamu.
LJUBAV I SES: Slobodni Lavovi imaju danas velike šanse da to više ne budu. Oni zauzeti će postati i oduzeti. Seks rizičan po zdravlje.
ZDRAVLJE: Pijte čaj od nane kako se ne biste okliznuli ne na jednu, već na dve kore od banane.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Jako ste ponosni na ono što postižete u vašem radu, dakle ponosite se magarčevom senkom. Novca imate taman za šaku kikirikija.
LJUBAV I SES: Nema potrebe da čitate ljubavni horoskop, nema prave ljubavi , a ni seksa za vas danas.
ZDRAVLJE: Pišanje uz vetar vam ovog puta neće ići od ruke.

HOROSKOP: Otkrijte koji znak ljudi naprosto obožavaju, jer je beskrajno duhovit i fantastičan!

VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Danas imate promenljivo raspoloženje i radnu energiju. Loše vreme za započinjanje novih projekata osim ukoliko trgujete genetski modifikovanom hranom. Para ni za mastan burek.
LJUBAV I SES: Ljubavni život vam je kao izgradnja južnog toka, dakle stoji u mestu. Seks u najavi, ali samo u najavi.
ZDRAVLJE: Kijate i kašljete kao da je već došao red da odete na crveni breg.

HOROSKOP: Ova 3 znaka su neviđene nimfomanke, na seks misle 24 sata dnevno

AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Našli ste se u nebranom grožđu i u dugovima ste do guše ne samo kad je u pitanju novac već su u pitanju i nelegalne supstance. Rad na crno, a potrošnja na žuto.
LJUBAV I SES: Scene između vas i partnera su slične onima iz crtanih filmova između “Kojota i ptice trkačice”. Vasa osećanja su velika, ali on/ona nekako uvek pobegne od njih. Kao i od vaših seksualnih prohteva.
ZDRAVLJE: Problemi sa debelim crevom, otišlo je na godišnji odmor.


 

krelacSTRELAC:

POSAO I PARE: Red, rad i disciplina su za vas ili za vaše kolege uglavnom misaona imenica. Nekako se snalazite u tom “Španskom selu”, samo se pričuvajte koride i razjarenih bikova iz istog tog “sela” i imaćete priliku da držite sitne apoene u rukama.
LJUBAV I SES: Ljubav vam cveta kao korov na njivi. Seksualno ste nadraženi i željni eksperimentisanja, zato pazite da vam to ne bude poslednji put.
ZDRAVLJE:Dobro se osećate, a smrdite još bolje, dakle zdravi ste.


ja-rac

JARAC:

POSAO I PARE: Posao vam trenutno ne ide od ruke , a ni od noge. Trošite više nego što imate, a imate manje nego što bi ste želeli, dakle stanje nepromenljivo.
LJUBAV I SES: Ljubomorni ste na partnera pošto ima običaj da mu varanje bude omiljeni sport. Seks kao u kornjače, spor i dosadan.
ZDRAVLJE: Problemi sa malim mozgom, veliki je otišao na godišnji odmor.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Stanje na poslu vam je na nivou metastaze kod žrtve kancera. Para nema pa nema.
LJUBAV I SES: Neželjene promene,partner više nema samo jednu osobu sa kojom vas vara, već je u pitanju gangbang akcija. Imaćete dobar seks, ali sami sa sobom.
ZDRAVLJE: Povreda šake usled udaranja u zid ili kućni inventar zbog internet bagovanja.


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Sumoran dan na radnom mestu, ali savršen dan za lenjstvovanje, iskoristite priliku i ne radite ništa. Para će biti ko u firmi koja je u stečaju.
LJUBAV I SES: Ljubi, ljubi, ali glavu ne gubi. Navućićete se na jednu Devicu koja posle vas to više neće biti. Zavisnički seks.
ZDRAVLJE: Problemi su bubrezima, formirale su se peščane dine u njihovoj unutrašnjosti pa ćete urinirati male peščane oluje umesto mokraće.

besnopile.rs / astro ZodiAki

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.