NA POMOLU ZOMBI APOKALIPSA: HAARP i kemtrejlsi šire ebolu

1
828

kemtrejlsi

Agenti Novog Svetskog Poretka, Masoni i Vladari iz Senke, u dogovoru sa vanzemaljcima godinama koriste HAARP sisteme, bespilotne letelice i avione za širenje glavobolje, nevremena, suše, gripova i virusa poput ebole, kako bi rešili problem prenaseljenosti određenih delova sveta i šire, ali se stvar ovog puta izmakla kontroli kada su oboleli počeli da se pretvaraju u zombije, umesto da jednostavno umru.
Naš reporter iz centra Senke saopštava da je virus ebole koji trenutno hara svetom, uzgajan u specijalnim laboratorijama na Mesecu, gde je, zbog veoma male gravitacije, evoluirao, pa sada imamo na pomolu invaziju zombija, koja preti da poprimi razmere zombi apokalipse, nalik onih iz horor filmova. Vlade vodećih svetskih država već su priznale povezanost sa vanzemaljcima, ali i dalje poriču postojanje neke veće opasnosti, kako bi sprečile širenje panike. Istovremeno, oni prirpremaju svemirske letelice za svoje bekstvo na druge planete i razvijaju plan kolonizacije Marsa.

Pročitajte i  Besno Pile najbolje fore: Posteri za smeh, odlepićete od smeha

Nama koji znamo istinu, ostaje samo da pažljivo odgledamo svaku epizodu Doomsday Preppers-a i počnemo sa naoružavanjem, prikupljanjem zaliha hrane, vode, lekova, izgradnjom podzemnih skloništa i vežbama, kako bi osigurali kakvu-takvu budućnost potomcima nakon smaka sveta, kada nam vođe odlete u svemir.

 


1 KOMENTAR

  1. […] Pogledajte i NA POMOLU ZOMBI APOKALIPSA! […]

Comments are closed.