horoskop za 25 februar 2020 godine
horoskop za 25 februar 2020 godine

Dnevni horoskop za 25 februar 2020 godine: Strelac opterećen, Jarac posvećen poslu, Bik se dobro oseća, Vaga oseća uznemirenost…

OVAN

Veoma ste vredni i spremni da date svoj maksimum na polju posla. Uspećete da ostvarite pozitivne pomake. Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa partnerom. Povedite računa o hroničnim problemima.

BIK

Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste očekivali ali da stanje može da se promeni na bolje, brže nego što mislite. Želite da popravite odnos sa voljenom osobom ali vam se čini da on nema volje. Dobro se osećate.

BLIZANCI

reklame

Ispravljajte greške iz prošlosti, koje ste pravili jer ste bili nesmotreni i brzopleti. Moguće je da niste sigurni u odluke koje ste donosili u prethodnom periodu. Pred vama je faza koja će biti promenljiva. Problemi sa pritiskom.

RAK

Okruženi ste poslovnim problemima sa svih strana. Dobra vest je da imate dovoljno snage u sebi da sve to prevaziđete. Očekuje vas period u kojem su moguće pozitivne promene na ljubavnom planu. Predeo grudnog koša je osetljiv.

vaš znak na sledećoj strani

loading...