zodiAKI

 Ako ste za vikend propustili da pročitate horoskop za subotu i nedelju izvolte ih na ovom linku:

Svaki horoskopski znak ima svoju sudbinu. Astrologija može da vam pomogne da se neka osoba zaljubi u vas ili da skinete vradžbinu ili čini!

reklame

OVAN

Ne spadate u osobe koje umeju da lagano da furaju fazon.  Naprotiv, mnogo jurcate bez razmišljanja. Izdrkavate se na ljudima, i kad treba i kad ne treba. A najviše kad vam nešto ide na onu stvar.. Što se ishrane tiče, izbegavajte alkohol, šećer, red bul i viski, brate, mnogo ste loši kad cirkate..

BIK

Ka ujutro zazvoni telefon, vi se probudite! Stvarno, bre uvek kasnite i smarate ljude oko sebe. Možda će neki ortak ili ortakinja da vas čeka, ali život neće! Vaš telesni metabolizam je grozan. Batali nutelu i plazmu u palačinkama, hasaj nešto zdravo za promenu. Ukoliko vam je posao sedeći, to je ok, bar ne morate da trčite po gradilištu.

BLIZANCI

Slaba tačka vam je disanje, pa treba da dišete. Takođe, čuvajte se promaje, iako promaju ožete da dišete, nemojte. Potreban vam je kalcijum, znači pijte pivo. Odgovara vam sport koji zahteva da se sedi, naprimer gledanje šaha na televiziji.

asss

RAK

Prestanite da ždernjate dok ste tužni, užas činite organizmu tako. Ne kažemo da ste debeli, ali preterujete. Potrebno vam je što više kretanja i boravka u veselom društvu. Mrdnite dupetom, zapalite u prirodu.

LAV

Kad radite radnju, vi je upropastite na kraju. Ništa ne ostavljate nesvršeno. Kupite punjač. Vidite u apoteci. Imate običaj da ponižavate ljude. Nađite nekog ko to voli i zauzvrat možete dobiti masažu.

Predstavnik ste znaka koji ništa ne radi kako treba, pa obavezno uvrstite namirnice bogate magnezijumom, mineralom kojeg ima u kelju, brokoliju, spanaću, celim zrnima žitarica, orasima, pasulju, kukuruzu i mesu u usta.

DEVICA

Jedan ste od malobrojnih znakova. Nema ih puno, samo 12. Ne bi trebalo da ceo život posvetite razmišljanju o ovoj rečenici.. Podložni ste nervozi prstiju, lakim krađama ili kleptomanij-. Bilo bi dobro da naučite da ne kradete po kućama svoje familije, makar..

VAGA

Izbegavajte hranu koja ima previše toksina, jer su toksini otrovni..Možete otrovima da se otrujete. Pa vi nemojte. Pijte dosta vode, najbolje sa malo limuna, a u ishranu svakako treba da uvrstite i malo leba.

ŠKORPIJA

Iako mislite da posedujete izuzetne intelektualne sposobnosti nije baš tako. Nemate meru ni u čemu pa ni u lupetanj ugluposti. Kada sebi nešto utuvite u glavu vi prvo proverite sa roditeljima. Skloni ste infekcijama i trovanjima, pa u ishranu sipate otrov. To je protivzakonito. Viška energije rešavate se mudro, povlačenjem kožurice u tišini, gde nikoga ne ožete time da uvredite..

STRELAC

Skloni ste preterivanju. Ne preterujte. Zajebaćete nešto, pa će posle da smarate ljude da vam pomažu.  Izbegavajte poslove u državnim ili privatnim firmama. Klonite se ih ko đavo krsta. Vaša sorta nije za javnost, vi ste ona vrsta cveća koja raste u svom dvorištu. Ili sam tako pročitao negde za vaš znak.

JARAC

Realnost, kako god vama izgledala, zapravo nije baš takva. Utripovali ste kockate pruge, a ispred vas je kesa. Taj fazon. Naučite da eliminišete loše emocije koje troše previše vaše energije i kvare vam raspoloženje. To se najlakše postiže kad ste normalni. Ne možete na silu da rešavate ove stvari, to se tako ne radi. Pomoćiće vam možda neko.

 

VODOLIJA

Izbegavajte opasne sportove, posebno gde se trči. Zapravo izbegavajte bilo kakvu vrstu fizičke aktivnosti, jedite omiljene fast food klopice, cirkajte slatke sokiće i žderite čokoladu. Veoma ste podložni stresu, pa bi bilo dobro da s vremena na vreme malo zastanete i opustite se. Krhke ste građe, sa slabim tetivama i zglobovima, pa morate na strogu dijetu i vežbice. Nije to teško, a samo izbegavanje brze hrane i slatkiša učiniće čudo za vas.

RIBE

Kako se brzo umarate, a sporo odmarate?  Vaša psiha je pod uticajem Meseca i Neptuna, i nekakvih cxrvenih pločica. Podložni ste virusnim infekcijama i blažim oblicima trovanja, ste lepo trebali da izbegavate alkohol, cigarete, psiho droge i jake začine, a da konzumirate samo pivo bogato belančevinama. U svakom slučaju, sve vam je zdravo.

( možda liči na tekst koji smo videli na conopljanews)

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.