HOROSKOP: Šta donosi pun Mesec u Lavu svakom znaku

0
1510

Odluke koje donosite u ovom periodu, tokom punog Meseca, biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, ova Mesečeva faza takođe pokazuje da ćete ispuniti i realizovati većinu planova. Ovo se posebno odnosi na Rakove, Bikove i Ribe ili osobe sa natalnim Mesecom u tim znacima

Jednom godišnje, pun Mesec u Lavu podstiče inspiraciju kod umetnika, glumaca, režisera, muzičara i donosi uspeh sportistima, kao i osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti. Vatreni znaci i oni sa Mesecom u Ovnu, Lavu ili Strelcu će u ovom periodu verovatno osetiti jaču želju da budu u centru pažnje i sklonost ka dramatizaciji. Moguće su oscilacije krvnog pritiska, problemi s krvnim sudovima, tahikardijom, bolovi u leđima, sportske povrede.

Pod uticajem punog Meseca, početkom perioda, najviše će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

OVAN 

U vreme punog Meseca u astrološkoj kuća ljubavi i kreativnosti možete da se upustite u strastvenu vezu punu uzbuđenja i preokreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

BIK 

Pun Mesec u vašem četvrtom astrološkom polju, pod uticajem Marsa iz Škorpije, upozorava da bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom i članovima porodice.


BLIZANCI 

Astrološko polje mentalnog stanja, naglašeno punim Mesecom, najavljuje uspeh u poslu i poboljšanje finansijskog stanja, naročito ako sarađujete sa strancima.

Pročitajte i  Mlad Mesec u Biku 5. maja 2019: Kod muškaraca stvara posesivnost i ljubomoru dok kod žena utiče na materinstvo, vernost i posvećenost porodici

Mesečev horoskop do 8. februara 2016. godine

…nastavak na sledećoj stranici…


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.