Mesec u Jarcu – Traži: Karijeristu

Ovaj muškarac voli odgovornu, organizovanu ženu koja će razumeti put do vrha koji je sebi zacrtao. To što je on usput hladan i rezervisan prvih 20 godina ne mora da znači da mu nije stalo. On vas samo testira da vidi koliko ste zaista tu i koliko ste mu privrženi. Vernost mu je apsolutno jača strana jer nema vremena za gubljenje na prevaru.

Mesec u Vodoliji – Traži: Originalnu

Ako ste neobični i nekonvencionalni, bićete njegov izbor. Njega će privući sve što mu se učini nesvakidašnjim, a ako ste vi takvi, to je već prvi plus. Bavite se usput i nekim futurističkim zanimanjem i volite robote? Vau! Sa njim ćete moći da pričate o svemu, ali spremite se za neobičan izliv emocija jer on ne oseća ljubav ko svi drugi muškarci. Horoskop mu je jednostavno čudan!

Mesec u Ribama – Traži: Umetnicu

reklame

Ili barem sa takvim senzibilitetom. Spremna da mu se preda do kraja i da to radi konstantno, da intuitivno oseća njegove potrebe bez mnogo reči, da su joj emocije na prvom mestu u životu. Ovaj muškarac je senzibilan i osetljiv pa se spremite da ga uveravate u svoju ljubav kad god možete.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.