HOROSKOP: Pomračenje sunca donosi nedelju punu uzbuna, preokreta i iznenađenja!

Ove nedelje nas očekuje i opozicija Jupitera u Devici sa Neptunom u Ribama, koja može da dovede do većih problema

Dobro je vreme da tražite savete od drugih i da ulazite u dogovore, a najbolji je 15. septembar i to u u prepodnevnim satima između 9 i12 časova, kada će Mesec u Vagi, znaku partnerstva, biti u konjukciji sa Merkurom i u sekstilu sa Venerom.

To je idealno vreme za susrete, kontakte, dogovore, sastanke, pomirenja, udruživanja razne vrste. Već od 16. septembra Merkur staje i postaje stacioniran, a od 17. septembra i retogradan, što će u naredne tri nedelje usporiti i zakomplikovati komunikaciju. Biće otežane sve one aktivnosti koje su vezane za merkurovske poslove; predavanja, prosvetu, putovanja, komunikaciju, pregovaranje i slično.

reklame

lavovi-horoskop

Ove nedelje nas očekuje i opozicija Jupitera u Devici sa Neptunom u Ribama. Ona može da dovede do problema, tako da se započeti poslovi ne dovedu do kraja, odnosno da planovi i namere budu osujećeni – bilo spoljašnjim, bilo unutrašnjim okolnostima. Ono što se započne pod ovim uticajem ne ispunjava se na zadovoljavajući način.

Mogući su konflikti na poslu ili u nekoj drugoj oblasti života, čuvajte se iskorišćavanja, obmana. Budite oprezni, ne poklanjajte poverenje olako, da ne biste postali žrtva manipulacije i tuđih skrivenih namera. Biće i više sumnjičavosti, zbunjenosti, nejasnoća. Ne žurite sa donošenjem odluka od 17. septembra, pa nadalje.

Na dan 16. septembra pre podne Mesec je u sektilu sa Marsom, te je dobro da budete aktivni i preduzmete neku akciju, da imate dinamične odnose sa drugima, a u noćnim satima oko 19 h prelazi u Škorpiju i tada će biti više strasti, mogućnosti transformacija i promena.

Na dan 17. septembra, Mesec će biti u Škorpiji pa vam je pojačana intuicija u prepodnevnim satima, dok u večernjim satima sekstil sa Plutonom podstiče izražene transformacije, u periodu od 18 do 22h. Dobro je biti aktivan, menjati okolnosti, dopustiti jakim instiktima i strastima da stvaraju nove situacije – biće povoljne.

Oko ponoći 17. na 18. septembar Mesec ulazi u kvadrat sa Venerom u Lavu i tada su mogući i neka neprijatna osećanja i neugodnosti u emotivnim, ili ljubavnim odnosima, moguća je ljubomora, posesivnost, negativne emocije koje nepovoljno utiču na odnose.

horoskop

Na dan 18. septembra, Mesec će biti u noćnim satima u sekstilu sa Suncem u Devici i u kvadratu sa Marsom u Lavu, i to u vremenu od 17 do 22h. Sa jedne strane ovo će usloviti da bude jake dinamike, puno uzbuđenja, moguće i nekih konflikata ili povreda, ali ako ste promišljeni, umereni, Sunce koje je u sekstilu, odnosno bilo neka osoba koja je zrela i mudra, ili razum koji će uticati na osećanja će uticati da se problemi rešavaju. Dobro je biti radan, aktivan i tako iskoristiti na dobar način ove tranzite.

Za vikend nas očekuje bolje raspoloženje, Mesec ulazi u Strelca i nakon konjukcije Meseca sa Satunom u vremenu od 5 do 8h navodi na samokontrolu. Ako putujete, dobro je da idete tamo gde ste već bili. U noćnim satima biće sklonosti ka ulepšavanju stvarnosti, preterivanju u nečemu i bekstvu od stvarnosti, jer će Mesec biti u kvadratu sa Jupiterom i Neptunom.

Zmijski horoskop: Osoba u ovom znaku će vas izdati!

Biće izvesne konfuzije, ili mogućnosti zabune, ili obmane ili iluzije u vremenu od 21 do 23h.

Susrete s osobama koje dugo niste videli planirajte za 19. septembar, kada Mesec pravi odličan tranzit sekstil sa Merkurom. Tog popodneva, u vremenu od 13 do 16h pravi trigon sa Venerom u Lavu, što donosi konačno više radosti, ljubavi, zadovoljstva i lepa dešavanja.

U noćnim satima pravi trigon sa Uranom i donosi neočekivana prijatna dešavanja i promene, više uzbuđenja, oduševljenja, poztivne promene, koje će ovu nedelju učiniti nešto boljom i uzbudljivijom.

Ovo je nedelja kada nije dobro da žurite i ulazite u promene, jer one mogu da se iskomplikuju, ali sve što se bude dogodilo može da se poboljša i prilagodi našoj situaciji. Zato budite obazrivi i promišljeni i povežite se s drugima – promene ćete učiniti boljim nego što jesu.

lisa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.