FEJSBUK CHAT

RAK


Vaš pristup seksu je veoma romantičan. Emotivna veza mora biti sastavni deo seksa, u protivnom vi nećete biti mnogo zainteresirani za seks radi seksa. To ne znači da vi ne upražnjavate seks često. Naprotiv, vi ste osoba koja izuzetno mnogo drži do seksa u odnosu dvoje ljudi i zahteva redovan seks od svog partnera.

Vaš seks bi se mogao nazvati porodičnim jer se odlučujete za jednog partnera i za redovan kućni seks, poput onog u braku. Niste promiskuitetni već monogamni, volite da posedujete partnera i stalno ste u strahu da ga ne izgubite. Taj strah je često neopravdan i možete postati zamorni patrneru što mora stalno da dokazuje svoju privrženost. Pažljivi ste u ljubavnom činu i nećete uciniti ništa za šta niste sigurni da partneru prija. Milovanje i predigra dugo traju, često ste i sa time zadovoljni i nije neophodno da doživite orgazam. Vaš orgazam nije jak i kratak već je prikriven, tih i dugo traje. Međutim, ukoliko partnera to uzbuđuje, glumićete spontane i jake orgazme, bićete spremni da izvršavate svaku njegovu zamisao. Ali nećete podnositi da vas on kritikuje, ili ne daj, Bože, da ismjeva. Tada znate da budete opaki i osvetnički raspoloženi.
Zbog straha da budete odbijeni vi retko prvi preuzimate inicijativu, to prepuštate drugoj osobi. Vi se najpre povlačite i kao da želite da se sakrijete, što nju samo više zaintrigira pa ide još dalje i direktnije. Tada vi stupate na scenu i čvrsto je,  nekako sa strane,  hvatate svojim klještima,  tako da nije ni svesna da je ona vaš, a ne vi njen plen.

reklame

 

zena.blic.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.