FEJSBUK CHAT

BLIZANCI

Raznovrsnost i bujna mašta Blizanaca njihova su najbolja preporuka i kada je seks u pitanju. Spremni ste uvek za novotarije i promene. Vaša radoznalost vas tera da u seksu dosta eksperimentišete i isprobavate različite varijante. To je jedini način da vam partner brzo ne dosadi i da ne izgubite interes za seks.

Budući da ste najintelektualniji od svih znakova, seksu prilazite na toj osnovi. Volite da čitate štiva o seksu i tuđim seksualnim iskustvima. Pornografija vam nije strana i na vas može delovati vrlo stimulativno. Tražite različite načine da zadovoljite svoj seksualni ego. Nekad je to da posmatrate sebe i partnera u ogledalu za vreme seksualnog cina, a nekad da vodite ljubav u prilici kada drugima tako nešto u toj situaciji ne bi palo ni na kraj pameti. Gotovo redovno imate više od jednog partnera u seksu. Čak i kada osobu sa kojom ste izuzetno volite, retko ćete ispustiti priliku da seksualno opštite sa drugom osobom. Kod vas to nije stvar morala, jer vi ni nemate morala u klasičnom smislu te reči. Za vas postoji samo hladna logika i stalna potreba za događanjima i promenama. Vi imate sopstvena pravila ponašanja i njih se pridržavate. Za uobičajene norme ponašanja često  ne hajete.  Ljubav i nežnost nesu neophodno vezani za seks.
Perverzije su po vama normalni i sastavni deo seksa i tu nema ništa neobi?no. U stanju ste i partnera da ubedite u tako nešto i da vremenom vaši seksualni odnosi počinju da liče na vašar perverzija. Važno je da se vi dobro zabavljate. To što je neko rob predrasuda, po vama je to njegov problem, a ne vaš. Mnogi su spremni da udovoljavaju vašim seksualnim prohtevima, čak i kada ne uživaju preterano u njima, jer žele da pored sebe imaju jednu tako interesantnu i šarmantnu osobu.

reklame

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.