Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016
Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016: Ciganske karte su vam za mesec oktobar spremile mnoštvo iznenađenja. Kome ljubav cveta a kome je sudbina pružila ruku neprijateljstva…

 

OVAN

SMRT – IZNENADNA SREĆA – NEŠTO NOVCA

reklame

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima tokom oktobra meseca dolazi do prekida nešto napornijeg perioda koji vas već izvesno vreme prati. Istina je da je i na dalje vaš odnos prikazan kao promenljiv, ali se mora priznati da se energija promenila i da vas dvoje lakše nego inače komunicirate i spremni ste da se otvorite po nekim pitanjima koja su vas ranije opterećivala. Ako i bude povremenih trzavica, one će biti kratkotrajne i prolazne. Slobodnim pripadnicima znaka nagovešten je jedan zanimljiv i podsticajan period – doduše, više ćete biti okruženi prijateljima i spremni za izlaske i provod, nego za neke „ozbiljnije“ emotivne priče. Savetuje vam se da date sebi na volju, da se opustite i uživate u dešavanjima.

Pročitajte – Mesečni horoskop za oktobar 2016
Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016
Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016
Pročitajte – Ljubavni horoskop za oktobar 2016

Posao

Oktobar donosi promene u poslovnom segmentu, kao i vašem svakodnevnom okruženju. Odnos sa kolegama će se popraviti, ali kada su saradnički odnosi u pitanju – savetuje vam se oprez, naročito što se novih dogovora tiče. Neke saradnje će se u ovom periodu stabilizovati, ali možda još uvek nećete imati onu finansijsku satisfakciju koju očekujete. Neki od vas će težiti da promene postojeće radno mesto, a tokom oktobra se i nezaposlenima savetuje da budu aktivni. Neočekivano vam se mogu otvoriti potpuno novi putevi u poslovnom segmentu. Nekima od vas će stići i najave unapređenja. Novac – promenljivo.

Zdravlje

Karte ne obećavaju nešto naročit zdravstveni segment tokom oktobra. Starijima mogući problemi sa kičmom, a kod mlađe populacije – smanjen imunitet.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.