Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i u karte kako bi predvidele budućnost. Zahvaljujući svom umeću, nebrojeno puta do sad su pokazale da znaju nepogrešivo da otkriju šta svaku osobu očekuje u životu

Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob tokom vrelog jula, piše ciganskekarte.blogspot.rs.

OVAN

BOLEST – PUTOVANJE – IZNENADNA SREĆA

LJUBAV

reklame

Vi biste nešto da promenite u svom odnosu i ako može da to bude što brže i što pre ali okolnosti i promene će se same dešavati, tako da nećete moći da utičete na njih.Vaše nezadovoljstvo je prisutno tokom celog perioda iako će vam se nametati lepa iznenađenja, mogućnost nekog kraćeg putovanja i ničim zaslužene pažnje koje ćete dobijati. Vaše raspoloženje će se menjati iz dana u dan i razmislite dobro, da li druga strana može da čita vaše misli i želje iz trenutka u trenutak? Moguće je da ćete poželeti da menjate karakter osobe sa kojom ste, što naravno nije moguće. Sve u svemu, period za avanture je odličan, a postoji i mogućnost nekog lepog putovanja iznenada.

Da li i vi imate ORGAZMIČKE USNE? Žene sa ovakvom gornjom usnom imaju neverovatne orgazme

POSAO

Ovog meseca ćete imati mnogo šansi da zaradite novac a od vas zavisi koliko ćete brzo reagovati i da li ćete prihvatiti ponude koje ćete dobiti. Početkom meseca će vas pratiti neki umor ili kratkotrajna bolest, ali nemojte dozvoliti da ove šanse propustite jer je moguće da ste se malo i ulenjili i da vas neko nezadovoljstvo ili nepoverenje u sebe spreči. Ovo je povoljan period za one koji vole igre na sreću ali zapamtite da su ove šanse prolaznog karaktera i reagujte na vreme da se ne biste posle kajali.

ZDRAVLJE

Kratkotrajne prolazne tegobe.

Mesečni horoskop za JUL 2016. godine: Napetost se smiruje, seksualna energija se raspaljuje

BIK

ŽELjA – LjUBOMORA – LOPOV

LJUBAV

Vas bi ovog meseca mogla zainteresovati neka zauzeta osoba koja bi po vama mogla da ispuni vaša očekivanja i pruži vam ljubav koju dugo priželjkujete. Iz ove bi veze mogli izaći krajem meseca sa osećajem nezadovoljstva jer ona ne želi isto što i vi. Neki od vas bi mogli biti razočarani jer osoba koja im je mnogo obećavala nije ispunila ono što ste ste od nje očekivali. Trudite se da ostanete u staroj vezi iako ima ljubomore između vas i partnera jer ovo nije povoljan period za ulazak u nove veze. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti u vaš život ali samo pod uslovom da već niste u braku ili stabilnoj vezi. Oni koji imaju ljubomornog partnera poželeće da izađu iz veze, ali to se verovatno neće dogoditi u ovom mesecu.

POSAO

Pokušavaćete da sakrijete koliko brinete da na poslu uradite sve kako treba i osećaj nesigurnosti vas neće napustiti do kraja meseca. Mnogo truda i rada tokom celog meseca će doneti i osećaj da vas neka osoba iskorišćava. Idete ka zacrtanom cilju uprkos mešanju nekih osoba u vaš posao ali pripazite jer pred sam kraj meseca bi vam jedna muška osoba mogla sebi pripisati vaše zasluge. Niste okruženi samo prijateljima, već i osobama koje iz želje da postignu koliko i vi mogu se služiti nečasnim radnjama ali ćete ih lako prepoznati i dokazati koliko vredite, bar verbalno. Naročito vodite računa o osobama koje dolaze iz inostranstva koje bi mogle pokušati da izbegnu susret sa vama i suočavanje.

ZDRAVLJE

Nesanica i problemi sa kožom.Moguće su i pogrešne dijagnoze.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.