Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2016
Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2016

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2016. godine otkriće vam dosta toga novog. Šta vas čeka u mesecu avgustu otkriće vam horoskop po ciganskim kartama za avgust 2016. godine.

 

OVAN

NEISKRENOST – POSETA – LJUBOMORA

reklame

Ljubav

U emotivnim i bračnim vezama mogu se u ovom periodu vrlo često postavljati pitanja vernosti. Ako su neki od vas u paralelnim odnosima, budite svesni da postoji realna opasnost da u trećoj dekadi meseca vaša švrljanja budu otkrivena, što bi dodatno destabilizovalo odnos sa partnerom, koji je i inače na prilično klimavim nožicama. Čak i ako trenutno ne postoji treća osoba u vašoj vezi, to bi se tokom avgusta itekako moglo dogoditi, a naročito su prva i treća dekada podsticajne u tom smislu. Ukoliko uspete da održite potreban nivo vernosti u odnosu sa voljenom osobom, pred vama je vreme da ozbiljno porazgovarate o nekim zajedničkim temama koje vas muče. Slobodnim Ovnovima najviše su naglašene avanture i flertovanja, teško je da biste u ovom periodu mogli da se istinski vežete za nekog.

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2016
Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2016

Posao

Neki vaši poslovni potezi bi mogli biti rizični u ovom periodu, ali je evidentno da bi vam doneli par solidnih sumica i deblji novčanik. Moraćete malo da kalkulišete kada su kontakti sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Neke svoje ideje i planove najbolje je zadržati za sebe dok se ne steknu potrebni uslovi da biste mogli da ih realizujete. Dosta ćete biti opterećeni poslovnim obavezama, naročito u trećoj dekadi avgusta, a malo je verovatno da će pomoć od strane kolega biti adekvatna. Budite oprezni što se troškova tiče, jer se mogu otrgnuti kontroli i potrudite se da zatvorite veće dugove.

Zdravlje

Zdravlje vam nije prikazano kao najsjajnije u ovom periodu, mada će tegobe uglavnom biti prolaznog karaktera. Problemi sa urinarnim traktom, bubrezima, kao i sa želucem, crevima, probavom.

(nastavak na sledećoj strani)

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.