razlika između znaka podznaka

Pogrešno je mišljenje da je osoba pod vlašću Sunčevog znaka do 30. godine, a posle toga pod većim uticajem podznaka. Naprotiv, s godinama sve više dolaze do izražaja osobine znaka u kojem smo rođeni…

Zodijak je krug predstavljen sa 12 astroloških znakova od kojih potiče podela na 12 astroloških kuća, a svaka kuća simbolizuje određenu životnu oblast. Dok Sunčev znak, znak u kojem ste rođeni, govori o osobinama ličnosti, podznak ili ascendent uvek govori o vašem fizičkom izgledu, ponašanju, načinu izražavanja, talentima i sposobnostima.

devojka

reklame

Zato podznak predstavlja prvi utisak o nekoj osobi, kako vas drugi vide i kako se vi prikazujete svetu, pa obično ličimo na podznak, dok znak krije osobine ličnosti koje postepeno otkrivamo. Pogrešno je mišljenje da je osoba pod vlašću Sunčevog znaka do 30. godine, a posle toga pod većim uticajem podznaka. Naprotiv, s godinama sve više dolaze do izražaja osobine znaka u kojem smo rođeni, piše novosti.rs.

Sunce u znaku ovna: energičan, aktivan, dinamičan i beskompromisan borac koji voli da osvaja ciljeve: žene, položaj u društvu, strane teritorije. Impulsivan, prodoran, žestok, militantan, drzak, nametljiv i nestrpljiv.

Osobe sa podznakom u ovnu poseduju dar za tehniku koji zahteva strpljivost i mirnu ruku, pa među njima ima mnogo inženjera. Dobri su inicijatori u poslu, obično imaju svetao ten, oči ili kosu (a može i sve zajedno) i često karakteristične mladeže na licu.

Sunce u znaku bika: praktičan, konkretan, stabilan, istrajan. Ne rasipa energiju. Ozbiljan, odgovoran, tvrdoglav, konzervativan. Hedonista koji voli novac, kako bi svi oko njega uživali. Trpeljiv, ali kada “pukne”, onda je to vulkanska provala besa.

 

razlika između znaka podznaka
ilustracija: Pixabay

Osobe sa podznakom u biku obično su krupnije ili masivnije građe, imaju lep, dubok, često operski glas, a talentovani su za umetnost (muzika). Ne trpe dominaciju drugih. Imaju dar za kulinarstvo, pa će vas uvek ponuditi da nešto prezalogajite…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.