natalna karta horoskop

Bilo da čvrsto verujete u njega ili se samo zabavljate, horoskop o nama može da otkrije svašta. Jedna od osobina koja je zapisana u zvezdama je strast. Saznajte koji znakovi su najstrastveniji ljubavnici na svetu

 

OVAN

Ovnovi imaju čarobnu, magnetsku ličnost, a budući da vole da kontrolišu dobri su u ljubljenju. No, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često znaju da budu brzoprolazni, ali ako ih podele s vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih doživljaja.

reklame

Kako ga zavesti: Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente će uvek rado primiti.

 

BIK

Važi za najboljeg ljubavnika i najmuževniji znak zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se neutoljiv. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj se treba uživati dugo, često i potpuno predano.

Kako ga zavesti: Bikovi će jako ceniti ako im poklonite nešto, a zbog svoje senzualnosti odmah primete miris, čistu i mekanu kožu i svež dah kod sagovornika.

 

BLIZANCI

Ako cenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu. Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i s njima se zasigurno nećete dosađivati. No, vodite brigu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera.

Kako ga zavesti: Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Želite li privući pripadnika ovog znaka, tražite mu savete, pohvalite njegove odluke i trudite se da pokažete inteligenciju.

Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.