Dnevni horoskop za 24. septembar 2017
Dnevni horoskop za 24. septembar 2017

Zbog Saturna u Strelcu, naravno da će se upravo Strelčevi, pogotovo oni rođeni u prvoj dekadi ovog znaka, kao i osobe sa naglašenim uplivom sazvežđa Strelca, naći pred vrlo velikim životnim iskušenjima…

 

 

reklame

Ona, ipak, ne moraju nužno da imaju i loš ishod. Sve zavisi od rasporeda i položaja ključnih planeta u natalnoj karti.

Ista stvar se odnosi i na pripadnike sazvežđa Riba i Device, zbog kvadrata koji Saturn iz Strelca pravi na njihovo Sunce, ali isto se primenjuje i na Blizance zbog opozicije Saturna sa njihovim Suncem. Svakako da se čini da će možda Blizancima u ovoj, ali i naredne dve godine, koliko Saturn bude boravio u Strelcu, najmanje prijati uticaji koje on bude širio.

tuga zena

Takođe, Rakovima i Jarčevima prve dekade jula, kao i Ovnovima u prvoj dekadi aprila i Vagama koje su rođene u prvih 10 dana oktobra, tranzit Urana kroz Ovna, donosi nagle i burne promene na životnim poljima koja u individualnim horoskopima zahvataju Sunce i Uran.

KAD LJUBAV SMORI I UMORI: Evo zašto su žene u vezama depresivne

Najteže ili, bolje reći, najburnije biće onim znakovima koji imaju istaknut Mesec ili lične planete u Strelcu, Blizancima, Ribama, Devici, Ovnu, Raku, Jarcu ili Vagi. Možda će ipak najviše patiti i biti na velikim iskušenjima Jarčevi. I to ne samo zbog njihove urođene sklonosti muci i patnji već i zbog Plutona koji je već duže vremena stacioniran u sazvežđu Jarca.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.